2019 m. lapkričio 1 d., penktadienis

Dr. Hauschka raminamoji veido kaukė ir skaistinamasis veido tonikas


Labas rytas, mano brangieji, siunčiu šilčiausius linkėjimus iš Rygos, mano nuotaika super gera ir labai tinkanti darbui, todėl pavyko atsikelti anksčiau, papusryčiauti ir prisėsti prie blogo rašymo. Šiandien jūsų dėmesiui Dr. Hauschka raminamoji veido kaukė ir skaistinamasis veido tonikas, kurie užkariavo mano širdį po mėginukų išbandymo maratono.




Raminamoji intensyviosios priežiūros priemonė, stiprinanti jautrią odą. 
Raminamoji kaukė sugrąžina odai natūralų balansą, gali padėti nuraminti ir atgaivinti jautrią, raustančią ir į uždegimus linkusią odą. Jos komponentų derinys su rasakilų, agurklių, grikių ir tūbių vaistažolėmis ramina ir stiprina odą. Kaukės sudėtyje esantys vertingieji augaliniai sviestmedžio, makadamijų ir kokosų aliejai, taip pat svarainių sėklų ekstraktas ir vertingas hamamelių vanduo padeda odai išlaikyti drėgmę. Šis priežiūros ritualas nuramina odą ir suteikia jai lygų atspalvį. 

Skaistinamasis veido tonizuojantis losjonas
Speciali formulė iš vaistinių augalų turi antibakterinį poveikį, kovojantį su uždegimais. Skaistinamasis tonikas švelniai pažadina odos galias. Jis rūpinasi rausva veido spalva ir gyvybingu švytėjimu. Skaistinamasis tonikas yra ideali tonizuojanti pagrindinės priežiūros priemonė nešvariai, riebiai odai su išsiplėtusiomis poromis; jo sudėtyje nėra aliejų. Toniko komponentai ‒ perluočiai, medetkos ir nasturtos normalizuoja pernelyg intensyvią riebalų gamybą ir turi uždegimą slopinantį poveikį. Šis kokybiškų vaistažolių derinys reguliuoja ir balansuoja odos aktyvumą.
Kur pirkti: http://el-bioteka.lt








Mano nuomonė:

Aš manau, kad Dr. Hauschka marketingas dirba labai gerai, vien dėl mėginukų ir mini priemonių variacijų. Kaip aš nemėgstu mėginukų, o Dr. Hauschka jie atrodo 'skaniai'. Siūloma labai skirtingų rinkinių, priklausomai nuo jūsų veido odos tipo, būklės, norų ir panašiai. Mėginukai atrodo kokybiškai, tonizuojantys losjonai net su purkštukų (tokius galima pastoviai nešioti kosmetinėje, tiesiog papildant kiekį), viskas supakuota į dėžutes su aprašymais ir atrodo tobulisssimo. Aš turiu kelis skirtingus rinkinius, po ilgų bandymų supratau, kad noriu papildyti savo kosmetine  raminamąja veido kauke ir skaistinamuoju veido toniku. 
Labiausiai patinka vintažiniai metaliniai įpakavimai, kaukę malonu paimti į rankas. Didelis pliusas, visos Dr. Hauschka priemonės skirtos net labai jautriai odai, ši kaukė nėra išimtis. Aš ją naudoju vieną kartą per savaitę, užtepu labai storu sluoksniu ir nuvalau likučius po. Raminamoji kaukė gerai maitina pavargusią ir išsausėjusią odą, suteikia stangrumo ir išlygina veido atspalvį. Po naudojimo mano oda lyg aksomas, graži ir labai lygi.
Aš esu bandžiusi abi Dr. Hauschka siūlomų tonizuojančių losjonų variacijas, vienas ir kitas variantas man patiko, tačiau didesnį įpakavimą pasirinkau skirtą riebiai odai. Man labai svarbu ne tik drėkinti ir maitinti, bet ir apsaugoti odą nuo spuogų ir uždegimų. Taip, pas mane jų niekada nebūna, tačiau nebūna dėl prevencijos. Aš manau, kad viskas, ką mes valgome, atsispindi ant mūsų veido, todėl reikia rūpintis ne tik kosmetikos priemonėmis, bet ir maistu. Skaistinamasis veido tonikas gaivina, tonizuoja ir suteikia veido odai skaistumo. Didelis pliusas - jį galima naudoti prieš darant makiažą, tada veidas mažiau riebaluojasi ir makiažas išsilaiko geriau.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad nuoširdžiai rekomenduoju pradėti pažintį su Dr. Hauschka priemonėmis nuo kelioninių rinkinių, atrinkti kas tiko ir patiko jūsų veido odai ir tada džiaugtis tobulu rezultatu.


PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig