2019 m. lapkričio 2 d., šeštadienis

SANS SOUCIS BEAUTY ELIXIR ULTRA MATTE SERUM Matiškumo suteikiantis serumas


Labas rytas, mano brangieji, pas mane susikaupė tiek išbandytų ir neaprašytų dalykų, kad aš jau rašau gana greitais tempais. Šiandien bloge pasakosiu apie neseniai išbandyta SANS SOUCIS BEAUTY ELIXIR ULTRA MATTE SERUM Matiškumo suteikiantį serumą. Prisipažinsiu, kad apie SANS SOUCIS kosmetikos liniją negirdėjau nieko, kol negavau testavimui serumo, kremų mėginukų ir lakštinių kaukių. 



Individualumas!
Mūsų oda yra unikali, todėl tokia turėtų būti ir mūsų odos priežiūra. Mes naudojame kremus, kurie yra sukurti patenkinti mūsų odos poreikius. Tačiau tie poreikiai gali keistis kiekvieną dieną. Nesvarbu, koks būtų Jūsų tikslas (odos stangrumas, odos nuraminimas po saulės vonių ar tiesiog apsauga nuo aplinkos veiksnių), individuali veido priežiūra padės pasiekti šiuos tikslus.
Visi keturi nauji serumai yra tinkami naudoti su visų linijų kremais.

Tobulai matinei odai ir sumažintoms poroms.
· Kontroliuoja odos sebumo gamybą.
· Odai suteikia matinį efektą ir lygina odos paviršių.
· Valo odos nešvarumus.
· Sutraukia poras.
· Lengvai drėkina odą, nepalikdamas ant jos lipnios plėvelės.

Galite naudoti dviem būdais:
· Pirmas būdas: nuprauskite ir tonizuokite veido odą, tada paskirstykite serumą lengvais masažuojamaisiais judesiais ant veido, leiskite jam įsigerti ir tada naudokite savo mėgstamą dieninį kremą.
· Antras būdas: nusiprausus ir tonizavus veidą, įmaišykite tris serumo lašiukus į savo mėgstamą veido kremą ir lengvais masažuojamaisiais judesiais paskirstykite ant viso veido.

Kur pirkti: Kristiana







Mano nuomonė:

Nors ruduo maitinančių ir drėkinančių kremų ir serumų metas, proginiai makiažai lieka ir jų net daugėja, nes ir renginių daugėja. Pastebėjau, kad nuo šviesų, šilumos ir oro permainų mano veidas pradėjo blizgėti kur kas stipriau, nei įprastai, todėl nusprendžiau išbandyti SANS SOUCIS BEAUTY ELIXIR ULTRA MATTE SERUM, blogiau vistiek nebus, gali būti geriau, nes serumas skirtas sumažinti poras ir suteikti matiškumo veidui. Patikėkite, atradau labai gerą priemonę, kurią galima naudoti kaip makiažo pagrindą, o toliau maišyti savo mėgstamą kreminę pudrą (nebūtinai matinę) su glow priemone ir veidas išlieka gaivus kur kas ilgiau, nei įprastai. Stebuklas? Aš manau ne, tai tiesiog tinkamų priemonių paieška. Serumas labai lengvas, susigeria akimirksniu, suteikia veidui matiškumo, tačiau nesausina ir nesutraukia odos. Didelis privalumas (bent jau man) nedidelis kiekis, nes tokių priemonių aš nenaudoju kiekvieną dieną (aš apie skirtus riebiai ir mišriai odai). 
Gamintojas siūlo ir kitus serumo variantus, todėl būtų įdomu išbandyti ir juos, nes SANS SOUCIS kosmetikos kokybė man labai patiko, galiu drąsiai teigti, kad prabangi linija su ikrais ir auksu tiko mano odai, tačiau ten buvo tik mėginukai, kuriuos aš pasiėmiau su savimi į Rygą, rezultatas tobulas.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig