2019 m. lapkričio 2 d., šeštadienis

Riga Fashion Week, INTRO Showroom presentation of Baltic designer collections



Aš manau, kad visi puikai žinote, kad su Vike esame Rygoje, dalyvaujame Rygos Mados Savaitėje. Čia pristatoma labai daug skirtingų kolekcijų, čia be galo daug įvairių dizainerių, spalvų, modelių ir juvelyrikos. Visada malonu pradėti nuo POP parduotuvių, kur pristatomi įvairių šalių dizaineriai, kur galite nueiti ir Jūs susipažinti su mada, nusipirkti patikusius daiktus, arba tiesiog įvertinti pasiūlą.

INTRO Showroom vienas iš žinomiausių ir garsiausių show roomų Rygoje, jis pasiekiamas absoliučiai visiems, nes tai Galerija Riga prekybos centras pačiame Rygos Centre, nuo stoties ir pagrindinių gatvių keli metrai pėsčiomis. Asortimentas visada labai skirtingas, čia galima rasti ir Zefyrą (Lietuvos dizainerius), Alpaka nuostabias sukneles ir šalikus (Iš Talino), Lisa Kroeberg auskarai ir papuošalai (Talinas), Seco (sidabriniai papuošalai, Talinas). Vienu žodžiu, nuoširdžiai kviečiu visus užsukti, nes dizainerių drabužiai ant modelių labai dažnai atrodo vienaip, o ant pakabų visiškai kitaip, todėl geriausiai matyti gyvą vaizdą.

Kas patiko asmeniškai man? Alpaka šalikų kokybė, pastebėjau, kad estų brendai labai stiprūs. Suprantama, kainos nėra mažos, tačiau už kokybę ir gerą sudėtį mokėti visada apsimoka, tai investiciją į ateitį. Geras šalikas tarnauja ne vienus metus, ir ne vieną sezoną, o Alpaka siūlo labai klasikinius atspalvius, tiek moterų, tiek vyrų kolekcijoje. Beliko tik pridurti, kad kompanijos internetinėje parduotuvėje ne tik šalikai, kepurės ir pirštinės, bet ir megztiniai, suknelės ir golfai. Aš užsakiau ir šaliką ir suknelę, gausiu užsakymą, būtinai pasidalinsiu savo patirtimi ir nuomone su Jumis, mano brangieji.

Kitas favoritas - Zefyras. Apie mano meile Viktorijos kūrybai pasakoti tikriausiai nereikia, aš kiekvienais metais pasipuošiu juos nuostabiais drabužiais ir atrodau ryškiai, gražiai ir labai įkvepiančiai. Šiandien Viktorija pristatys savo kolekciją ant podiumo, todėl aš nekantriai laukiu vakaro.

Miurio design Studio siūlo fantastiškas šilkines skareles, nuostabius kilimus ir neapsakomo grožio pagalves. Šnekant apie jų šilką noriu pasakyti, kad kokybė labai aukšta, kaip aš jau sakiau, Talinas pasižymi kokybiškais drabužiais, dizainerių pagrindinė mintis - natūralios medžiagos, spalvų pasirinkimas ir, žinoma, kokybė.


















photos by Arkady Gluhih

SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig