2019 m. lapkričio 2 d., šeštadienis

Riga Fashion Week, Silk by Katya Katya London


Jeigu manęs paklaustų, koks buvo pats įsimintiniausias mados pasirodymas per Rygos mados savaitę, aš be jokios abejonės pasakyčiau, kad Silk by Katya Katya London. Taip, buvo daug gerų pristatymų, nuostabių kolekcijų ir įsimintinų vaizdų, tačiau tai, ką padarė Katya Katya su savo merginomis ant ant podiumo dar ilgai liks mano prisiminimuose.


Kas skaito mano blogą seniai, puikiai žino, kad esu dirbusi su Katya Katya suknelėmis iš vakarinės kolekcijos, man jos labai patiko, jos geros kokybės, nuostabių siluetų ir kainos labai prieinamos. Mano nuostabai, brandas ir dizainerė atsisakė šios minties ir paliko tik vestuvinių suknelių liniją. Galimai, tai teisingai sprendimas, nes tai, ką aš mačiau ant podiumo, man padarė labai didelį įspūdį. Tikriausiai reikia atskirti mados pasirodymą nuo pačios kolekcijos. Kolekcijos pristatymas skirtas profesionalams, pagrindinis tikslas, sudominti ir atkreipti dėmesį. Viskas atsipirko su kaupu. Kolekcijoje suknelių buvo vos 6, tačiau jas galima labai paprastai transofmuoti skirtingomis detalėmis, nėriniais, kaspinais ir pan. Didelis pliusas - nėra tiulio, atsirado šilkas. Šilkas, mano manymu, labai sudėtinga medžiaga, vienus patobulina (jeigu turi gražią figūrą), kitiems paryškina trūkumus (kiekvienas riebaus lašas po šilkine suknele matosi labai akivaizdžiai). 
Pasakysiu nuoširdžiai, vaizdas ant podiumo buvo tobulas, aš jau savo galvoje norėjau ir vestuvių, ir suknelių, ir nėrinių, ir naujų baltos spalvos aukštakulnių. Silk by Katya Katya London marketingas pasiteisino, kolekcija buvo sutikta labai šiltai, o ją galima apžiūrėti Rygoje, salone 6 Septembris 












photos by Mark Litvyakov




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig