2019 m. lapkričio 5 d., antradienis

Therme kūno priežiūros priemonės


Labas rytas, kaip aš jūsų visų pasiilgau, net sunku pagalvoti. Pagaliau aš vėl Lietuvoje ir galiu rašyti atsiliepimus apie išbandytas kosmetikos priemones niekur neskubant. Jau antrą savaitę mano vonioje karaliauja nuostabios, fantastiškios ir nerealios Therme kūno priežiūros priemonės, užsakiau kūno šveitiklį, dušo aliejų ir kūno aliejų su blizgučiais. Apie šias gėrybės bloge pasakosiu šiandien.











Mano nuomonė:

Mačiau labai daug atsiliepimų apie Therme kūno priežiūros priemones kitų blogerių socialiniuose tinkluose, todėl nusprendžiau išbandyti ir aš. Nelabai tikėjau, kad mane gali nustebinti kūno priežiūra, aš nežinau, koks turi būti dušo gelis, kad man norėtųsi apie jį parašyti bloge. Atsakymas labai paprastas, tai turėtų būti Therme aliejus dušui. OMGGGGG, omg, koks jis nerealus. 
Tikriausiai reikia pradėti nuo to, kad internetinėje parduotuvėje www.medexy.lt pirkėjams siūlomas labai platus asortimentas, čia ir kvapai namams, dezodorantai, aliejais, masažiniai aliejai, šveitikliai ir pan. Gamintojas siūlo labai skirtingas kvapų linijas, nuo gėlių ir gaivių aromatų, iki sunkesnių alyvuogių, Toscanos ir medienos kvapų. Logiška, kad žiemą man norisi prabangių ir kiek stipresnių aromatu, todėl mano pasirinkimas toks -Toscana Secret ir Cleopatra Secret's. Toscana kvapai man artimesni, čia tirštas alyvuogių ir bazilikų ekstraktai, kurie idealiai maitina ir drėkina odą. Galiu pasakyti atvirai, dušo aliejus tapo mano 'must have'. Aliejų galima naudoti kaip vonios putas, kaip aliejų, kaip makiažo valiklį. Po naudojimo oda tampa labai švelni ir pamaitinta. 
Šveitiklis kiek neįprastas, tai karamelės tirštumo labai smulkios tekstūros kremas, masažuojant jis ne tik šveičia, bet puoselėja odą, maitina ir švelnina.
Dar vienas mano favoritas - kūno aliejus su blizgučiais. Galimai, dabar nėra blizgučių sezonas, tačiau vasarą anksčiau ar vėliau ateisi, todėl bus galima naudoti jį ant viso kūno. Aliejus nėra riebus, blizgučiai auksinės spalvos, suteikia subtilaus švytėjimo efekto ir maloniai kvepia.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad priemonės labai labai patiko, manau su malonumu išbandysiu dar kitas Therme linijas, norų sąraše masažui skirti aliejai.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig