2019 m. lapkričio 6 d., trečiadienis

Nemėgstamos spalvos


Gero vakaro, mano brangieji, tikriausiai kiekvienas iš mūsų turi nemėgstamų spalvų sąrašą, vieniems nepatinka raudona, kitiems mėlyna arba žydra, o kitiems geltona Kokia mano nemėgstama spalva? Žalia. Mano drabužinėje ant pirštų galima suskaičiuoti žalios spalvos drabužius ir aksesuarus, o jeigu jie ir yra, guli spintoje N metų, kol aš nenusprendžiu, viskas, reikia atiduoti/parduoti/suteikti drabužiams antrą gyvenimą. Viskas pasikeitė labai staigiai ir visiškai netikėtai...


Visi žinome, kad einu ieškoti perliukų į Humanas, didelės paslapties nėra, ką radai, viskas tavo, galvoti ir mastyti laiko nėra. Taip buvo ir man su šia nuostabia Gucci suknele. Taip, taip, man pavyko atrasti senesnės kolekcijos Gucci merino vilnos suknele su šilkiniu pamušalu, vienintelis minusas - spalva "žalieji akcentai". Kai norisi, sugebėsi priderinti viską, nežiūrint į spalvą. Gucci suknelės ant grindų nesimėto, todėl aš su dideliu džiaugsmu keliavau namo ir mąsčiau pakeliui kaip aš ją derinsiu. Sprendimas labai paprastas - nereikia daugiau žalios spalvos, kiek yra, tiek ir užtenka. Pasižiūrėjus spalvų gamą nusprendžiau, kad geriausiai su žalia atrodo geltona, violetinė, ruda, juoda ir pilka. Rudos spalvos drabužių pas mane labai daug, todėl beliko tik apgalvoti bendrą vaizdą, kur pagrindiniu akcentu išliktų suknelė, o visi kiti drabužiai taptų neatsėjamu fonu. Manau man pavyko puikiai, derinukas idealiai tinka tiek laisvalaikiui, tiek renginiams, tiek nueiti penktadienio vakarą į restoraną.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad svarbiausiai nebijoti spalvų, tegul ji jums nepatinka, arba iš pirmo žvilgsnio ją sunku gerinti, reikia atėjus namo išbandyti visus įmanomus variantus ir aš manau, sprendimas tikrai bus atrastas. Linkiu gražaus vakaro ir gerų pirkinių, o taip pat priminu, kad Humanose šią savaitę nauja siunta, todėl perliukus ieškoti kur kas įdomiau.







Suknelė - Gucci
Avalynė - Jimmy Choo
Apyrankės - Pandora
Rankinė - Valentino
Striukė - Mango
Lankėlis - Mango










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig