2020 m. sausio 28 d., antradienis

Visoms blondinėms. Alama No Yellow


Būti blondine oi kaip nelengva, nuolatiniai plaukų dažymai, spalvos korekcijos, pažeisti ir išbalinti iki pigmento netiko plaukai. Aš visa tai praėjau labai sėkmingai, daugiau tikrai nesinori. Iš kitos pusės tik pašviečia saulė, tik artėja pavasaris ir viskas, mano galvoje sukasi mintys apie sruogeles, balayage arba air touch dažymą. Neslėpsiu, ant mano plaukų jau atliktas air touch dažymas, aš juo likau be galo ir krašto patenkinta, ir šaknų dažyti nereikia, ir plaukai sulyginai šviesus. 
Kur bėda? Net ir sruogelės geltonuoja ir praranda norimą atspalvį.
Ką daryti? Reikia pilkinančių priemonių, violetinių šampūnų ir mėlynos spalvos kaukių. 
Šiandien jūsų dėmesiui sunkioji artilerija, sukurtos profesionalams, tačiau tinkamos naudoti ir namų sąlygomis -  Alama No Yellow.




ALAMA PROFESSIONAL – tai kosmetikos priemonių serija, kuri priklauso B. APP prekės ženklui. B. APP – tai profesionalios plaukų priežiūros priemonės, kurios pagamintos Italijoje. Šis prekės ženklas skirtas žmonėms, kurie ieško kokybės, autentiškumo kirpykloje ar net namie. Priemonėms gaminti naudojami aukštos kokybės ingredientai ir naujausios technologijos.

Kur pirkti: Eurokos parduotuvė









Mano nuomonė:


Aš labai mėgstu Itališkas profesionalios kokybės plaukų priežiūros priemones, Eurokos parduotuvėje pasirinkimas tikrai labai didelis. Grįžus iš Islandijos (o ten vanduo visiškai kitoks nei pas mus), mano plaukai buvo geltonai - oranžinės spalvos. Reikėjo kažką skubiai daryti, būtent tada aš nusprendžiau išbandyti  Alama No Yellow plaukų liniją. 
Pasakysiu nuoširdžiai, tai jau nebe pirmoji pažintis su Alama priemonėmis, aš turiu visą drėkinamąją liniją ir plaukų balzamą iš plaukų atstatančios linijos. Patinka gera kokybė, patogūs įpakavimai ir kaina, todėl naudoju su dideliu malonumu ir žinau, pirksiu dar. 
Aš esu bandžiusi labai daug panašių pilkinančių priemonių ir violetinių šampūnų, manau No Yellow linija stipriausia ir labiausiai pigmentuota. Šitoje vietoje noriu pasakyti, kad jeigu jūsų plaukai labai šviesūs, pažeisti, galiukai mirė vakar, bandyti nerekomenduoju. Šių priemonių pigmentas labai labai stiprus, todėl Jums reikia arba atskiesti (sumaišyti priemones su jūsų naudojamu šampūnu arba kauke mažesnėmis proporcijomis), arba turėsite violetinės spalvos plaukus.
Labai didelis No Yellow priemonių pliusas - jos nesausina plaukų. Prisiminu senais gerais laikais, kai tik atsirado tokio tipo priemonės, po naudojimo plaukai buvo sausi lyg šiaudai. Garantuoju, su No Yellow tokio rezultato tikrai nebus, plaukai po naudojimo bus labai minkšti ir švelnūs.
Dabar apie pati pigmentą, jis nėra violetinis, jis mėlynas, todėl ir norimas rezultatas gaunasi akimirksniu, reikia tik labai atidžiai stebėti jūsų plaukų reakciją. 
Aš priemones naudoju taip (mano plaukai nėra super pažeisti, todėl aš galiu sau tai leisti), pirmą kartą plaunu plaukus su įprastu šampūnu, antrą su No Yellow, nuplaunu iš karto. Kaukę sumaišau su mano įprasta kauke 50/50 ir labai lygiai paskirstau ant plaukų, masažiniais tempimo judesiais pereinu per tas vietas, kur plaukai ypatingai geltoni ir palieku max 2-3 min.
Rezultatas matosi iš karto, tačiau priemonės netinka kiekvienos dienos įprastam naudojimui, tai spalvos korekcijos SOS priemonės, kurias reikia naudoti ypatingai atsargiai.

Kam tiks No Yellow priemonės: jeigu plaukai nėra stipriai pažeisti, labai balti, neprarado pigmento ir mokate stebėti spalvos reakcijos procesą, drąsiai pirkite, nes geresnių priemonių nesu atradus. Jeigu bijote, laukite mano kitų įrašų, aš atradau nuostabias švelnias violetines priemones tinkančias net labai pažeistam plaukui, apie jas šnekėsime jau netrukus.





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig