2020 m. kovo 23 d., pirmadienis

Išbandyk Dr. Hauschka kelioninius rinkinius


Aš labai mėgstu keliauti ir bandyti naujas kosmetikos priemones, todėl atradus Dr. Hauschka kosmetikos rinkinius buvau be galo laiminga. Tai buvo mano pažinties su šiuo kosmetikos brendu pradžia, žiūrint į lentyna su veido priežiūros priemonėmis norėjosi išbandyti beveik viską, tačiau į didelius įpakavimus be testavimo, pinigų investuoti nesinorėjo, tada mano akys užsikabino už šiuos rinkinius. Aš turiu kelis variantus, testuoju su malonumu ir vežuosi mini įpakavimus su savimi į keliones, na, o patikusios priemonės jau gyvena mano vonioje.





Dr. Hauschka odos priežiūros rinkiniai atsinaujino ir nuo šiol jie džiugins tvariose pakuotėse, pagamintose iš 100% perdirbto kartono. Jie kruopščiai apgalvoti su tokiu pat rūpesčiu kaip ir įprasto dydžio pakuočių produktai, supakuoti mylinčiomis rankomis, dėl ko juos taip gera dovanoti.


Per šiuos rinkinius galima leistis į pažintį su Dr. Hauschka pasauliu, o kelioninio dydžio priemonės idealiai tilps į bet kokio dydžio rankinę ar rankinį bagažą. Priemonės savo tikrąją vertę išreiškia per savo poveikį: jos idealiai atgaivina dienos metu ir puoselėja odą savaitgalio išvykų ir trumpų kelionių metu. Odos priežiūros rinkiniai pradžiugins tą, kuriam norite ištarti „ačiū", taip pat supažindins naujus vartotojus su Dr. Hauschka.

Naujasis dizainas paremtas tvarumu: antrinė pakuotė pagaminta iš 100% perdirbto kartono vietoje prieš tai buvusių metalinių dėžučių.

Kur pirkti: www.bioteka.lt










Mano nuomonė:

Šiandien mano tisklas nėra aptarti Dr. Hauschka priemones, mano tikslas supažindinti Jus, mano brangieji, su galimybe atrasti, įvertinti ir imti su savimi į keliones. Kaip aš jau ir sakiau, kai stovi prie nežinomo brendo lentynos, norisi išbandyti viską, tačiau neturi jokio suvokimo kas tinka tavo odai. Tokie rinkiniai galimybė atrasti gerą veido kremą arba serumą, nes rinkinyje visos būtinos veido priežiūros priemonės (nuo tonerio ir pienelio iki kremo veidui, paakiams ir serumo), aš manau, kad tai labai patogu tiek pradedant pažintį su brendu, tiek keliaujant (realiai pas tave yra pilnas veido odos priežiūros kompleksas). Labai noriu pagirti kokybiškus ir malonius įpakavimus. Kiekvienas kremus supakuotas atskirai, turi sudėties ir aprašymo lapelius, įpakavimai metaliniai ir labai kokybiški, tonizuojantis losjonas su dozatorium (man jis patiko taip, kad aš nusipirkau pilną įpakavimą, o mažius keliauja su manimi visur: į lėktuvą, į svečius savaitgaliais, į sporto klubą).

Darant išvadą noriu pasakyti, kad būtent šių mini rinkiniu dėka atradau fantastiškas Dr. Hauschka kaukes (anti-age ir gavinamąją), o apie tonerį jau nekartosiu, tobulas ir tiek. Su veido kremais dar nelabai pasisiekė, todėl paieškos tęsiasi, manau tikrai atrasiu savo numylėtinius.
Labai rekomenduoju išbandyti tokius rinkinius ir susipažinti su Dr. Hauschka  veido priežiūros priemonėmis.


PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig