2020 m. kovo 31 d., antradienis

Margarita naujienos


Geros dienos, mano brangieji, šiandien jūsų dėmesiui Margarika kosmetikos naujienos. Tiesą sakant, naujienomis priemonėmis buvo pusė metų anksčiau, tačiau tada, aš visiškai neturėjau laiko blogui, o dabar peržiūrėjus visas nuotraukas supratau, reikia parašyti, nes kaukės tikrai labai labai labai geros, pigios, prieinamos ir geros kokybės. Tai kodėl gi ne? 












Mano nuomonė:

Nuoširdžiai labai myliu Margarita kosmetikos priemones, gamintojas siūlo labai platų priemonių asortimentą, manau kiekvienas tikrai gali atrasti tai, kas tiks ir patiks. Atidarius internetinį puslapį, aš visada pagaunu save galvojant, kad labai noriu išbandyti tai tą, tai kažką kitą, pvz. atidarius šiandien, pamačiau dušo želę su Baltijos Jūros aromatu, kaip nerealiai. Būtent todėl, su dideliu malonumu, laukiu siuntu su Margarita naujienomis. Šį kartą buvo veido kaukės, kreminis plaukų šampūnas ir veido prausiklis. 
Kaip jau tikriausiai supratote, man labiausiai patiko veido kaukės, jos buvo tokios tobulos, kad jau seniai pasibaigė (man irgi netikėtai, nes kad sunaudoti priemonę iki galo reikia tikrai pasistengti). Mano favoritu tapo kreminė maitinamoji veido kaukė skirta nakčiai, aš ja tepiau labai storu sluoksniu žiemos sezonu, veidas buvo pamaitintas ir tiesiog šilkinis. Aš manau šį kaukė tiktų normaliai arba sausai odai, kuriai reikia kiek riebesnių ir sodresnių priemonių.
Antroji kaukė su mielų ekstraktu buvo skirta giliam veido valymui, nuostabus aromatas ir maloni konsistencija, šveičiamosios daleles vos jaučiamos, nedirgina veido, tačiau gana gerai valo. Aš kaukę naudojau kas dvi dienas, tiesiog kol dariau plaukų kaukę, užtepdavau ir kaukę ant veido. Tai unikali bazinė priemonė, kuri atrodo būtina kosmetinėje. 

Apibendrinant noriu pasakyti, kad Biok Laboratorijos kosmetikos priemones geros kokybės ir tikrai vertos dėmesio, o savo sumanymais gamintojai tikrai moe stebinti.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig