2020 m. balandžio 1 d., trečiadienis

PIXI veidą tonizuojantys losjonai


Labas rytas, mano brangieji, garantuoju, kad visi girdėjote apie populiariausią PIXI Glow Tonic? Tikrai taip, tačiau mažai kas žino, kad kompanija siūlo labai daug skirtingų tonizuojančių losjonų variacijų. Per ilgą bendradarbiavimo su PIXI kompanija laiką, aš jau spėjau surinkti savo kolekciją ir išsirinkti geriausią.







Mano nuomonė:

Noriu priminti, kad PIXI kosmetikos jau galima rasti www.douglas.lt parduotuvėje, o dabar labai lengvai tiesiog užsakyti internetu ir gauti be kontakto ir rizikos. 
Kaip aš jau sakiau pačioje pradžioje, PIXI siūlo savo pirkėjams labai didelį veido priežiūros priemonių asortimentą, šiandien mano pasakojimas apie tonizuojančius losjonus, nes garsusis Glow Tonic viena iš geriausiai parduodamų priemonių visame pasaulyje. Kodėl jis taip visiems patinka? Nes jis tikrai labai geras, jo sudėtyje 5 % glikolio rūgštis, kuri švelniai valo nešvarumus iš odos porų, o alavijai ramina ir drėkina odą. Sudėtyje taip pat yra raudonųjų ženšenių kurie padeda apsaugoti jūsų odą ir suteikia jai energijos. Patvirtinu, kad rezultatas ant veido matosi jau po savaitės naudojimo, veido oda ligi, graži, švyti ir poros vizualiai mažiau matomos ir švaresnės. Tikra svajonė? Tikrai taip, todėl visi perka būtent jį, nors mano visų laikų favoritas - drėkinamasis tonizuojantis losjonas su rožių ekstraktu. Jis gerai tonizuoja, drėkina ir suteikia energijos veido odai, nuostabus kvapas papildo ritualą ir pakelia nuotaiką (bent jau man). Ne, rezultatas ne toks greitai, tačiau kaupiamasis efektas tikrai jaučiasi.
Jeigu norisi labai greito rezultato, jūsų dėmesiui skaistinamasis tonizuojantis losjonas su vitaminu C.
Vitaminas C turi stiprų antioksidacinį poveikį, skatina sveiką kolageno gamybą ir yra žinomas dėl savo sugebėjimo suteikti odai spindesio. Toniko sudėtyje esantys probiotikai padeda sustiprinti odos barjerą, o gluosnių žievių ir vaisių ekstraktai švelniai šveičia odą. Aš sakyčiau, kad tonizuojantis losjonas su vitaminu C toks pat veiksmingas, kaip ir Glow Tonic, tačiau jis labiau skirtas riebiai odai, nes agresyvesnis ir sausai ir jautriai odai gali tiesiog netikti (nors sudėtyje nėra alkoholio, kas man irgi labai svarbu).
Paskutinis mano kolekcijoje maitinamasis ir raminamasis pienelio konsistencijos Milky Tonic. Jis idealiai tinka žiemos-pavasario sezonui, kai veido oda išsausėjusi ir jai reikia papildomo maitinimo efekto. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad rekomenduoju pažintį pradėti nuo mažų (kaip mano) įpakavimų, rinktis losjoną ne pagal visų nuomonę ir madą rinkoje, o pagal tai, ko reikia jūsų veido odai: švytėjimo, balanso, maitinimo, greito rezultato, porų mažinimo ir t.t. Taip pat, reikia neužmiršti, kad vien tonizuojantis losjonas ne karys, reikia naudoti ir serumą, ir kremą, ir prausiklį efektui sustiprinti.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig