2020 m. liepos 27 d., pirmadienis

Rinkinys (Grožio gėrimas ir papildas) TRUVIVITY BY NUTRILITE™ TruWithin™


Gero ir saulėto pirmadienio, mano brangieji, kaip praėjo savaitgalis? Ar spėjote pailsėti? Ar buvote prie jūros/ežero? Mes spėjome viską, ir intensyviai padirbti blusturgyje sekmadienį, ir pabūti prie ežero, ir pasivaikščioti Trakų miesto gatvėmis. Mano aktyvumas paskutiniu mėnesiu tai maisto papildų jaučiamas rezultatas. Puikiai žinote, kad aš tiesiog negaliu gyventi be maisto papildų, mano favoritai - energijai ir grožiui iš vidaus. Šiandien jūsų dėmesiui Amway naujiena - TRUVIVITY BY NUTRILITE™ TruWithin™.




„TRUVIVITY™ TruWithin™“ maisto papildų rinkinys tai gėrimo ir papildo kombinacija su maistinėmis medžiagomis švytinčiai odai. Jo sudėtyje yra varis ir Vitaminas E, kurie suteikia ilgalaikę, visą dieną trunkančią apsaugą nuo oksidacinio streso.*


Pažiūrėkite, kaip tai veikia
Įvairi ir subalansuota dieta bei sveikas gyvenimo būdas yra taip pat ypatingai svarbu.
  • Padeda palaikyti ląstelių sveikatą, kad Jūsų oda būtų spinduliuojanti ir pasižymėtų natūraliu švytėjimu.
  • Jo sudedamosios dalys sukuria apsauginį buferį nuo oksidacinio streso, kuris vaidina vieną iš pagrindinių vaidmenų odos senėjimo procese.
  • Vitaminas E saugo ląsteles nuo oksidacinio streso.
  • Varis padeda palaikyti normalią odos pigmentaciją.
  • Proaktyvus rūpinimasis Jūsų oda iš vidaus, siekiant pagerinti bendrą savijautą, pasitikėjimą savimi ir švytėjimą.
  • Visą dieną apsaugo nuo laisvųjų radikalų.

Tai Jums patiks
Jūsų odos sveikata ir grožis prasideda gyliai po jos paviršiumi. Laikui bėgant keičiasi Jūsų kūnas, o kasdien priimami odos priežiūros ir gyvenimo būdo sprendimai tampa matomi. Stresoriai, pavyzdžiui, saulės spindulių poveikis, tarša, netinkama mityba, rūkymas, gali sukelti laisvųjų radikalų perteklių, kurie gali pagreitinti odos senėjimą ir žalą„TruWithin“ Grožio rinkinys tai dviejų dalių sprendimas, pagamintas be dirbtinių kvapiklių ar pridėtinių konservantų. Dabar galite sukurti apsaugą nuo oksidacinio streso, naudodami varį ir Vitaminą E, ir palaikyti odos spinduliavimą iš vidaus. Rūpinkitės savo vidumi visą dieną,
ir sustiprinkite savo natūralų spindesį naudodami „TruWithin“ produktus.

Verta žinoti
  • Pakuotas pavienėmis dozėmis, kad galėtumėte nešioti ir vartoti kada Jums patogu.
  • „TruWithin“ grožio papildo sudėtyje yra „PhytoWithinTM“, aronijų uogų ir šalavijų komplekso.
  •  „TruWithin“ grožio gėrimo sudėtyje yra „PhytoTruv™“, ramunėlių ir juodųjų serbentų komplekso.
  • Augalai yra auginami mūsų tvariuose „NutriLITETM ar sertifikuotose „NutriCertTM“ ūkiuose, kur nenaudojami toksiški pesticidai. Vietoj to, kad apsaugotume savo augalus, naudojame geruosius vabzdžius, sakalus ir natūralią piktžolių kontrolę.








Mano nuomonė:

Jeigu nenorite skaityti gamintojo aprašymo, aš pasakysiu labai trumpai ir savo žodžiais, Amway kompanijos specialistai mano, kad odos grožis prasideda iš vidaus. Teisinga mityba, žalingų įpročių ir streso nebuvimas, sveikas gyvenimo būdas - tai švytinčios ir gražios odos paslaptis. Ar aš moku taip gyventi? Norėčiau, bet neišeina, norisi ir vyno, be streso gyvenimas neįmanomas, pridėkite kartais fast food maistą ir mano amžių. Išvados labai paprastos, reikia maisto papildų. 
Kodėl TRUVIVITY BY NUTRILITE™ TruWithin™? 
Vitaminas E atsakingas už mūsų organizmo grožį, tai labai svarbus antioksidantas, saugo kūno ląsteles nuo laisvųjų radikalų žalingo poveikio, lėtina senėjimo procesus, skatina organizmo audinių atsinaujinimą, slopina daugelio kenksmingų medžiagų, sukeliančių riziką susirgti vėžiu, poveikį. Taip pat vitaminas reikalingas ląstelių membranų stabilumui palaikyti, saugo arterijų vidinę sienelę nuo kalkėjimo, aterosklerozės, mažina riziką sirgti širdies ir kraujagyslių ligomis, skatina gyti žaizdas, stiprina organizmo imunitetą, gali apsaugoti nuo kenksmingo ultravioletinių spindulių poveikio.
Varis padeda palaikyti normalią odos pigmentaciją, kas man yra labai labai svarbu. Laikui bėgant pas mane pradėjo atsirasti pigmentinės dėmes, ypač pavasario- vasaros sezonu metu. Taip, aš naudoju specialias priemones su SPF filtrais, tačiau to tirai nepakanka. Pasakyti sau, kad aš neeisiu prie ežero degintis ir liksiu namuose, aš negaliu. Saulė - tai ne tik gera nuotaika, bet ir vitaminas D, todėl saulės vonios yra būtinos, tačiau jos turi būti nežalingos, todėl varis šitoje vietoje mano išsigelbėjimas.
Varis – labai svarbus pagrindinio baltymo kolageno komponentas. Kitaip sakant, jis dalyvauja kuriant tinklelį iš elastino ir kolageno skaidulų. Nuo šio tinklelio būklės priklauso mūsų odos bei kitų audinių tamprumas ir tvirtumas. 
Dar viena svarbi vario funkcija – dalyvavimas odos ir plaukų pigmentų sintezėje. Kai gulite paplūdimyje, organizmas itin aktyviai gamina pigmentą melaniną, kuris apsaugo nuo kenksmingo saulės spindulių poveikio. Tai vadinama įdegiu. Odos plotas yra didžiulis, todėl šiai apsaugai reikalingas didelis vario kiekis organizme. Viena iš dažniausiai pasitaikančių krizinių situacijų – deginimasis ir badavimas ar griežta dieta vienu metu. Badaujant, ypač stingant baltymų, organizme ima trūkti vario. Todėl įdegis gali apskritai neatsirasti arba šis procesas bus lėtesnis. O gilesni odos audinių pažeidimai gali būti neišgydomi. Šie pažeidimai (dar vadinami fotosenėjimu) sukelia priešlaikinį odos nukarimą ir raukšlių atsiradimą. Todėl ypač pilnavertė mityba labai svarbi net vasarą, kai valgyti lyg ir nelabai norisi.

Apibendrinat visa informaciją, gamintojo aprašymą ir mano rezultatą noriu pasakyti, kad labai rekomenduoju vartoti TRUVIVITY BY NUTRILITE™ TruWithin™ vasaros metu, tai ne tik grožio ir spindesio iš vidaus šaltinis, tai unikalus kompleksas kuris apsaugo jūsų odą nuo neigiamo aplinkos poveikio.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig