2014 m. rugsėjo 30 d., antradienis

Kosmetologės paratimai su Vilma Vaitulionyte apie veido masažą

Ar galima "atmasažuoti" veido raumenis, kad veidas vėl atgautų gražią ovalo formą, nes oda padribus tik dėl nuo streso įsitempusių raumenų. 
Ir koks tai turėtų būti masažas? 



MANO ATSAKYMAS:
Masažais odos tonusą ir ovalą dalinai pagerinti galime, bet vien tik neužtenka. Čia kaip noras atsikratyti nepageidaujamo svorio: mityba, sportas, gyvenimo būdas..... neužteks atsisakyti cukraus ar bandeles; prasieti 10min ar plaukti baseine:). Vien masažais pasiektas rezultatas bus trumpalaikis - jei nuo jų pradėti. Yra daugybė klausimų, pagal kuriuos galima butu spręsti, ko ir kiek reikėtų, norint pasiekti geidžiamo rezultato. Amžius? Kaip seniai Jūs nepatenkinta savo oda? Ar laikotės dietų? Ar naudojate ir kokius medikamentus? Ar darytos injekcijos? Kokias priemones naudojate? Kaip dažnai lankotės pas kosmetologę? Ką Jau esate padariusi dėl esamos problemos? ..... na, tarkim, jei nieko nežinau - nuo ko pradėiau.
Jei tikslas būtų stangrumą praradusi oda:
1. namu darbai -
- priežiūra "iš viršaus" labai svarbi tam, kad įvertinti, ar problema įsisenėjusi,
- papildai, vitaminai ar jaunystes eliksyrai - iš vidaus,
2. Kosmetologinės procedūros - tai ko namie nepadarysi - kad įvertinti silpnąsias ir stipriąsias odos savybes ir tuo pačiu paruošti odą sekančiam etapui.
3. Masažai ir aparatines procedūros su Bioteb aparatu - veido korekcija ir odos gyvybingumo "užkūrimas" avansu, tam kad būtų išliekamas rezultatas, o ne laikinas efektas.
Per kiek laiko, kaip ir už kiek įmanoma atstatyti? Skaitykite iš pradžių:);)! Bet jei visa tai praeinate, tada masažo kurso užteks palaikymui. Na, o tik masažas - vis geriau negu nieko. Labai svarbu drauge su specialistu eit link tikslo su kiekvienu pasimatymu:)
SHARE:

1 komentaras

  1. kam rūpi savo ir kitų sveikata, žinių įgyjimas bus labai svarbus ir didelis svertas mokantis kažko naujo, siekiant naujos profesijos.. kiekvieni mokymai labai naudingi

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig