2015 m. gruodžio 1 d., antradienis

LUSH rankų kremas Love and Light


Šiandien jau gruodžio pirmoji, jau reikia kaip ir pereiti prie pasakojimo apie Kalėdines kolekcijas ir dovanas, apie Lush dovanų dėžes aš jau pasakojau savaitgalį, dar nespėjau nuvažiuoti iki parduotuvės apžiūrėti asortimentą ir kainas, o šiandien jūsų dėmesiui paskutinė iš mano atrinktų priemonių iš atnaujintos Lush kolekcijos - rankų kremas Love and Light





Jeigu jūsų rankos labai sausos ir pažeistos, apgaubkite juos meile su nauju Lush rankų kremu Love and Light. Sudėtyje esantis kakavos sviestas labai gerai maitina, o Brazilijos apelsinų ekstraktas šviesina ir drėkina rankas, nerolio kvapas nuramina ne tik rankas, bet ir jūsų nuotaiką, bei savijautą.

Įpakavimas:







Sudėtis:




Konsistencija:





Kur pirkti: prduotuvė LUSH, PC Panorama


Mano nuomonė:

Mano namuose susikaupė  visa kolekcija rankų kremų, tačiau tai mano pirmasis Lush rankų kremas. Kodėl jis ypatingas? Nes kai tepi ant rankų pasirodo, kad jis labai lengvas, tiesiog nesvarus losjonas, kuris susigeria akimirksniu, tačiau silikonų nesijaučia (aš puikiai žinau šitą jausmą). Bet po naudojimo rankos labai švelnios ir pamaitintos, po to aš supratau, kad konsistencija kremo lengva, tačiau jis nėra skystas, jis tirštas, nes laiko savo formą indėlyje (aš specialiai padariau nuotrauką). Šito kremo kvapas stiprus, jaučiu nerolio ir apelsinų žiedų aromatus, jie ganėtinai ilgai išlaiko savo aromatą ant rankų. Kaip aš jau rašiau, rankos po naudojimo nelieka riebios, pakankamai gerai pamaitintos ir skaniai kvepia. Rekomenduoju prieš pirkimą susipažinti su kvapu, jeigu jums patinka lengvesni aromatai, rekomenduoju kūno ir rankų kremą (aš naudoji šį kremą tik kūnui) - Dream Cream.



PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig