2016 m. kovo 27 d., sekmadienis

L'OREAL PROFESSIONNEL PRO FIBER RECOVER LEAVE IN CONDITIONER


Nepatikėsite, aš ir šiandienai suplanavau kelis įrašus, nes nuotraukos jau seniai padarytos, tai kodėl gi ne? Pirmas atsiliepimas šiandien apie Profiber Reconstruct nenuplaunamą kondicionerių sausiems ir labai pažeistiems plaukams mes pašnekėsime plačiau.




PRO FIBER programa padeda išspręsti visas pažeistų plaukų problemas – blankumo, sausumo, galiukų skilinėjimo, stipraus lūžinėjimo, greito spalvos blukimo, nepaklusnumo ir šiaušimosi, grąžindama plaukams sveiką išvaizdą, lankstumą, kerintį žvilgesį – ir visa tai ilgam! Plaukai atnaujinami nuo šaknų iki pat galiukų ir atrodo tokie sveiki, kaip ką tik nukirpti.

Naująją programą sudaro dvi viena kitą papildančios dalys – intensyvi procedūra salone, veikianti iš karto, ir gauto rezultato įtvirtinimas namų sąlygomis, naudojant PRO FIBER priemones. PRO FIBER procedūra salone trunka 15 minučių, jos eigoje naudojamas šampūnas, profesionalios priežiūros koncentratas ir kaukė REGENERATE APTYL 100.

PRO FIBER priemonių liniją sudaro trys programos. Klientei tinkamiausią, atlikęs išsamią plaukų diagnostiką, paskiria salono meistras, atsižvelgęs į plaukų pažeidimo lygį ir jų tankumą. Štai šios programos:
1. RECTIFY – rožinė priemonių serija, skirta plaukams su pažeista kutikule.
2. RESTORE – žalia priemonių serija, skirta plaukams su pažeistais kutikule ir korteksu.
3. RECONSTRUCT – violetinė priemonių serija, skirta plaukams su labai pažeistais kutikule ir korteksu.

Visas tris programas sudaro šampūnas, kondicionierius, kaukė ir serumas kasdieniam naudojimui. Norint pailginti salone atliktos procedūros rezultatą net iki 6 savaičių, išplautus plaukus kas ketvirtą kartą reikia ištepti RE-CHARGE koncentratu, skirtu naudoti namie.

Įpakavimas:




Mano nuomonė:

Aš jau pasakojau bloge apie Prifiber procedūrą, kurią man atliko L'oreal Professionel salone, tikriausiai dabar reikia pasakyti kelis žodžius apie rezultatą. Pirmas įspūdis buvo tikrai 'wow', plaukai buvo slydus ir tiesūs be didelių pastangų, tačiau pradėjus naudoti priemones namuose supratau, kad plaukai riebaluojasi žymiai greičiau, bandžiau atitaikyti priemones (šampūnas ir kaukė, šampūnas ir balzamas, šampūnas ir nenuplaunamas kondicionerius), sekėsi tikrai sunkiai, bet supratau, kad geriausiai neapsunkinti plaukų ir naudoti tik šampūną ir nenuplauną kondicionerių, po naudojimo plaukai įgauna glotnumo, tačiau jeigu nepadauginti priemonių, plaukai nesiriebaluoja. Šiandien apie nenuplaunamą kondicionerių aš papasakosiu plačiau.
Labai patiko stilingas violetinis įpakavimas su pompa, naudoti patogu. Kremas tirštas, ant mano plaukų reikia tik vieno paspaudimo, priminsiu, serija Recover skirta labai pažeistiems plaukams, todėl jeigu jūsų plaukai nėra tokie, geriau pasirinkti kitas linijas. Noriu pasakyti, kad šios linijos priemonės turi labai ryškų vanilės ir orchidėjų kvapą, kuris jaučiasi ant plaukų gan ilgai ir gali erzinti. Aš jaučiau kvapą pastoviai, ypač po kaukės naudojimo, kvapas buvo ant tiek stiprus, kad kaukės teko atsisakyti, negalėjau, tiesiog negalėjau susidraugauti. 
Po kondicioneriaus naudojimo plaukai pamaitinti, svarbu tikrai nepadauginti, vieno paspaudimo pilnai užtenka paskirstyti ant šlapių plaukų prieš džiovinant su fenu. Noriu pasakyti, kad priemonė apsaugo plaukus nuo aukštos temperatūros (iki 220 laipsnių). Ar galima naudoti tik kondicionerių? Puikiai žinau, kad L'oreal specialistai pasakytų tikrai ne, negausite norimo efekto. Aš jums pasakysiu galima, taip pat kaip aš naudoju Kerastase Nectar be kitų priemonių, Recover conditioner gali būti naudojamas vienas siekiant apsaugoti sausus plaukus tiesinimo metu.

PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig