2016 m. balandžio 28 d., ketvirtadienis

Beautyblender® Micro.Mini dvi mini makiažo kempinėlės (Spalva - žalia)




Beauty Blender kempinės tikriausiai gyvena kiekvienos iš mūsų kosmetinėse, Pelenės parodoje mano akys vis sustodavo ties Beauty Blender kempinių. Tiesą sakant, nustebau, kiek atspalvių kempinių BB kempinių galima atrasti parduotuvėse (apie tai reikia parašyta atskirą atsiliepimą) plius dar begalybė papildomų priemonių: muiliukas, plovikliai, matiškumo suteikiančios servetelės ir .t.t. Tačiau šių priemonių kaina yra ne maža, todėl reikia labai gerai pagalvoti ar verta. Mano kosmetinėje gyvena raudonos spalvos Red Carpet limituoto leidimo BB, tačiau labai seniai svajojau išbandyti Micro. mini variantą, ne, tikrai ne kontūravimui, o kam? Skaitome toliau...





Gamintojo aprašymas:


Beautyblender® Micro.Mini dvi makiažo kempinėlės yra mažesnės nei originalios Beautyblender® kempinėlės.
Mažytė beautyblender skirta kempinėlė ypač smulkioms detalėms! Ideali priemonė kontūravimui, išryškinimui ar paslėpimui. Be to, labai paprasta naudoti – tik sudrėkinkite, nuspauskite ir tapšnokite!
Šios mini kempinėlės yra skirtos padengti sunkiai prieinamas veido vietas.
Kaina: 19,30 EUR
Kur pirkti: www.topbeauty.lt
Įpakavimas:














Mano nuomonė:

Mes jau su jumis išsiaiškinome, kad Beauty Blender yra unikali kempinė, tikrai yra labai didelis skirtumas tarp originalo ir kopijos, čia kaip Sigma ir Jessup, atrodo panašiai, tačiau kokybė visai kitokia. Aš galiu pasakyti atvirai, aš veido padengimui dažniau naudoju Duo Fibre Sigma šepetėlį negu BB. Kodėl? Nes reikia pastoviai plauti, plius mano veido oda nėra lygi, poros išsiplėtusios, būtent todėl geriausiai kreminė pudra pasidengia naudojant Duo Fibre šepetėlį. Bet, nėra nieko geriau už Beauty Blender kepminę paakių maskavimui. Nėra jokios paslapties, kad renginiams ir proginiam makiažui šviesinu paakių zoną su kreminės tekstūros MAC ProLong wear maskuokliu. Jis gali užmaksuoti bet ką, tačiau kitas klausimas, kaip teisimgai jį padengti. Jeigu šepetėliu, subėga į raukšles ir pridėda dar papildomus penkis metus, plius sausina paakių zoną. Aš atradau tobulą būdą (pamačiau kaip daro Vidaja), maskuoklį dengiame sudrėkintu Beauty Blender'iu, o toliau biria pudra dengiame irgi su BB kempine. Rezultatas tobulas, laikosi idealiai. Aš perskaičiau aprašymą, kad gamintojas rekomenduoja naudoti šiuos mažiukus veido kontūravimui. Nežinau net kaip? Veido kontūravimui norisi didelių ir prokščių šepetėlių, bet ne tokių mažų kempinių. BB Micro.Mini idealiai tinka tik paakių maskavimui, vienu dengiame kreminės tekstūros maskavimo priemonę, kitu biria pudra. Po naudojimo būtina išplauti (dar kartą pakartoju,  būtina).
Kitas klausimas, ar reikalingi Micro.Mini jūsų kosmetinėje? Tai nėra pirmo būtinumo kosmetikos priemonė, jeigu neturite paprasto BB, geriau pradžiai pasirinkti įprasto dydžio kempinę, o jeigu norite tobulo paakių maskavimo - Micro.Mini kaip tik jums.
PR sample


SHARE:

2 komentarai

  1. Man tik su beauty blenderiu pavyksta tobulai uzmaskuoti paakius su mac prolongwear maskuokliu :) nei su pirstais, nei su sepeteliais taip gerai neissisklaido!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš irgi be BB negaliu gyvent!

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig