2016 m. balandžio 2 d., šeštadienis

BeYu Cashmere Lip Color Matt –matinis lūpų blizgesys (spalva 56 Red Vibrations)


Matiniai lūpų dažai ir blizgesiai jau užkariavo pasaulį, madingos matinės lūpos ir šios vasaros hitas. Ne, paprasti blizgesiai irgi labai madingi, tačiau ryškios matinės lūpos nepalieka abejingų. Aš labai apsidžiaugiau gavus testavimui tobulai raudonai-rožinės-fuksijos BeYu naujieną - Cashmere Lip Color Matt.




NY niekada nemiega, rašo gamintojas matinės kolekcijos aprašyme, tai didžiausia mados ir stiliaus scena. Matiniai lūpų dažai buvo 2016 metų pagrindine Fashiow Fhow dalimi, modeliai pasirenka būtent matinius lūpų dažus kiekvienai dienai ir vakarėliams, nes matinės lūpų priemonės dirba 24/7/ 24 valandas, 7 dienas per savaitę.

Na iki NY man dar toli, o gal ne, tačiau BeYu podiumas tapo Riga Fashion Week, bent jau man ir mano turimam lūpų dažui.

Įpakavimas:




spalva 56 Red Vibrations


Rezultatas:



Mano nuomonė:

Tik už spalva BeYu matinis lūpų blizgesys gauna iš manęs 10 taškų. Spalva tobula, ryški, priklausomai nuo apšvietimo gali būti raudonai -rožinė. Naujo BeYu lūpū blizgesio konsistencija labai švelni, nesausina lūpų, tačiau blizgesys gali išbėgti už lūpų kontūrą, todėl pieštukas (baltas iš kolekcijos, kuris tinka prie bet kokios blizgio spalvos) yra būtinas. Spalvą ant mano lūpų išsilaiko labai ilgai, visą vakarą, todėl tai pats geriausias pasirinkimas vakarėliams ir ypatingoms progoms, o taip pat toms, kas vertina kokybę už patrauklią kainą. Jau labai greitai naują BeYu kolekciją bus galima rasti Kosmada ir Kristiana parduotuvėse.












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig