2016 m. balandžio 29 d., penktadienis

PUPA Lasting Color Gel Dot Shock Nagų lakas-gelis (spalva 137 Fancy Coral)


Aš jau žinau, kad kiekvienas blogeris parodė nors kelis PUPA pavasario kolekcijos nuotraukas ir parašė net po kelis įrašus apie naujas kosmetikos priemones. Aš irgi negaliu tylėti, nes PUPA nagų lakų spalvos tikrai tobulos. Kolekcijoje jų net keturios: dvi ryškios, o dvi matinės. Šiandien apie  Fancy Coral šnekėsime plačiau.




Spindintis lakas tolygiai padengia nagus ir ilgai išlieka. Patogus naudoti. Atspalviai – nuo natūralių iki ryškių klasikinių tonų.

Talpa: 5 ml.

Kaina: 5,90 EUR

Kur pirkti: Kosmada ir Kristiana

Įpakavimas:







Rezultatas:





Mano nuomonė:

Buteliuke lakas atrodo ne toks ryškus, tačiau nulakavus nagus matome tikrą spalvos šoką, tai labai ryški raudonai-oranžinė spalva, tikras neoninis bumas. Tokios spalvos man asocijuojasi su atostogomis, šiltais kraštais, mėlyna jūra ir saulėtu oru. Šiandien kaip tik penktadienis, todėl rašome planus savaitgaliui. Nors PUPA lako buteliukas mažas, šepetėlis platus ir gana patogus. Lakas kreminės tekstūros, lakuojasi labai lengvai ir be didelių pastangų. Mano manikiūras išdžiuvo per geras dešimt minučių, laikosi apie 3 dienas, nes nenaudoju jokių papildomų priemonių. Jeigu svajojate apie ryškias spalvas, norisi pakelti sau nuotaiką, arba ruošiatės atostogauti, PUPA Fancy Coral privalo būti jūsų kosmetinėje.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig