2016 m. balandžio 22 d., penktadienis

Skincode vakarėlis Kosmadoje


Mano veido oda myli SkinCode kosmetiką, todėl vakar vakare, nežiūrint į tai kad peršalau ir sergu, važiavau į Akropolio Kosmadą į SkinCode pristatymo vakarėlį. Šiandien labai trumpai apie SkinCode kosemtiką ir kitas naujienas, kurias pamačiau Kosmadoje.







SkinCode, tai nuostabios ir sveikos odos formulė, o tik sveika oda yra graži oda. Skincode pristato kelios  veido priežiūros linijas: SKINCODE ESSENTIALS (bazinė veido priežiūros linija, sudėtyje nėra konservantų, kvapiųjų medžiagų ir dažyklių), SKINCODE ALPINE WHITE - tai speciali linija su  alpių augalų skaistinamuoju kompleksu (skaistina veido odą, kovoja su pigmentinėmis dėmėmis) ir SKINCODE EXCLUSIVE veido priežiūros linija su ACR kompleksu G2 (kuris pagerina odos būklę, stangrina ir mažina raukšles)



 SKINCODE – unikali, šveicariškai precizikai atstovaujanti kosmetikos gamintoja. Bendrovė veiklą pradėjo 1998 m., kai stipri profesionalų komanda, nepralenkiama patirtimi tarptautinėje kosmetikos pramonėje, ėmėsi naujo išskirtinio darbo baro – rūpintis odos grožiu ir sveikatingumu. Šio tikslo SKINCODE siekia kurdama odos priežiūros priemones be dažiklių, konservantų, kvapiųjų ir gyvūninės kilmės medžiagų. SKINCODE atstovybė įsikūrusi ir tyrimus atlieka Colikone prie Ciuricho, Šveicarijoje.
Kuo novatoriška SKINCODE veikla? Bendrovė gamina kosmetikos, pagrįstos grynaisiais gamtos ištekliais ir naujausiomis technologijomis, priemones. SKINCODE taikliai apibūdina šie žodžiai: grynumas, patikimumas, odos grožio harmonijos siekiamybė ir, žinoma, akivaizdūs rezultatai.

Pristatymo metu buvo galima išbandyti kiekvieną Skincode produktą, taip pat ištirti odos būklę, sudaryti odos priežiūros programą ir gauti specialistų rekomendacijas. Taip pat buvo loterija ir nuolaidos. Aš jau spėjau išbandyti labai daug skirtingų SkinCode veido priežiūros priemonių ir rekomenduoju Skincode Essentials naktinį veido kremą, Skincode Exclusive veido serumą koncentratą ir Skincode Exclusive Age-Renewing veido kaukę, tai mano mėgstamiausios veido priežiūros linijos priemonės, tobulos, tiesiog tobulos ir tikrai vertos sumokėtų pinigų. Dabar aš testuoju Alpine White priemones, labai patinka paakių kremas, o vakar gavau šios linijos naktinės kaukės mėginuką testavimui. Savaime suprantama išbandžiau, kol kas rezultatu patenkinta, žiūrėsime kaip bus toliau.











Noriu kelis žodžius pasakyti apie priklijuojamas blakstienas, Eylure atrodo natūraliausiai. Prisipažinsiu, aš nekenčiu priklijuojamų blakstienų, tačiau ką galiu naudoti proginiams makiažams, tai tik eylure. Labai rekomenduoju, nes blakstienos lengvai klijuojamos, gali būti naudojamos kelis kartus, gerai laikosi ir atrodo natūraliai, kas yra svarbiausiai. 



L'erbolario kosmetika nepalieka abejingų, kiekvienas aromatas, tai atskira istorija. Aš galvojau, kad jau išbandžiau visus, mano mėgstamiausias aišku Irisas, tačiau nepatinka vyrui, todėl tenka išsirinkti tai, kas neerzina antrosios pusės - Camelia. Na o vakar man ant rankos užkabino apyrankę su Meharees aromatu. Aš, dėl savo slogos, kvapo beveik nejaučiau parduotuvėje, tačiau atsisėdus į mašiną važiuoti namo manęs net vyras paklausė, kas čia taip kvepia. Tiesą sakant, išsigandau, kad vėl nepatinka ir sukelia alergiją, o pasirodo patiko. Tai šiltas apelsinmedžio ir bergamotės aromatas, su cinamono ir rožės poskoniu. Kvapą aš įvertinau šiandien, mano apyrankė dar kvepia, manau išbandysiu dar kartą aromatą parduotuvėje ir nusipirksiu didelį buteliuką.




Artėja atostogos, todėl labai smagu, kad L'erbolario pagalvojo apie savo pirkėjus ir siūlo jiems mažus mėgstamų kūno priežiūros aromatų įpakavimus. Aišku, didelius įpakavimus pirkti labiau apsimoka, tačiau pilstyti namuose prieš kelionę iš vieno buteliuko į kitą visai nesinori, o viešbutyje (net penkių žvaigždučių) kartais būna tokie išskirtiniai kūno priežiūros priemonių kvapai, kad naudoti visai nesinori.


Na ir galiausiai, L'erbolario saulės priežiūros linija. Aš jau žiūrėjau atostogų kelionių pasiūlymus, nusprendžiau, kad vėl atostogausiu Graikijoje, nes man ten patinka ir aptarnavimas, ir oras, ir viešbučiai, bet kainos Lietuvoje tokios, kad man pigiau skristi iš Varšuvos (gaunasi du kartus pigiau). Todėl apie L'erbolario saulės liniją aš pagalvosiu jau labai greitai, tiesą sakant labai mgstu pusrškiamas priemones, jau matau purškiklį su SPF30, na ir reikės ką nors veido apsaugai nusipirkti.


Manęs labai dažnai klausinėja apie Anny gelinius nagų lakus, ką aš galiu pasakyti, kad spalvų tikrai daug, tačiau rinkinys skirtas geliniam nagų lakavimui namuose. 


Na ir ANNY nagų lakų stendas


Apie Billion dollar brows aš jau pasakojau bloge, noriu tik priminti, kad antakiai tikrai veido rėmas. Aš su savo antakiais kankinausi labai ilgai, buvo sunku suprasti kaip teisingai padaryti antakių formą, bet pagaliau atėjo suvokimas, o be normalių priemonių antakiams jų prižiūrėti tiesiog neįmanoma.


O štai tobuliausi BeYu matinių lūpų blizgių atspalviai, aš išbandžiau ryškią fuksiją, atsiliepimą galima rasti bloge.


O pabaigai aš, man atrodo kai sergu, atrodu net geriau, nei įprastai.


Ačiū, kad skaitote, tikiuosi buvo įdomu, pabaigai noriu pasakyti, nebijokite ateiti į parduotuvę ir pasikonsultuoti, prašykite mėginukų, atlikite veido tyrimą (juk niekas negali iš akies nustatyti jūsų odos tipo ir poreikių). Būkite gražios, pirkite tik tas priemones, kurios tikrai tinka jūsų veido odai.

























SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig