2016 m. gegužės 7 d., šeštadienis

Pandora karalystė PC Panorama



Aš jau ne vieną kartą pasakojau bloge apie tai, kad labai noriu ką nors iš Pandora parduotuvės. Bet tiksliai nežinau ko noriu ir kaip tai turėtų atrodyti. Būtent todėl be galo apsidžiaugiau gavus pakvietimą į Pandora parduotuvės atidarymą PC Panorama, Vilniuje.



PANDORA parduotuvė - tai vieta, kurioje dalinamasi meile papuošalams; vieta, kurioje užmezgamas ypatingas ryšys su klientais - svarbiausiais PANDORA širdyje. Siekdama išlikti patraukli savo klientams, užtikrinti prekinio ženklo vystymąsi ir tobulėjimą bei suteikti nepamirštamą apsipirkimo patirtį, PANDORA sukūrė naująją Evoliucijos koncepciją.

Pandora parduotuvės visada labai gražios, šviesios ir isškirtinės. Čia tiek pakabukų, apyrankių ir žiedų, kad visą dieną galima praleisti tik čia.








Pandoros apyrankės plačiajai visuomenei buvo pristatytos 2000 metais. Jų išskirtinė idėja buvo tame, kad prie nešiojamos apyrankės buvo galima užsikabinti bet kokį PANDORA gaminamą pakabuką apyrankėms, ar net keletą, juos lengvu judesiu galima pakeisti ar papildyti. Be abejo šią idėją PANDORA užpatentavo. Pandora yra sukūrusi daugiau nei 800 skirtingų apyrankių pakabukų iš sidabro, aukso, Murano stiklo ir įvairiausių kitokių akmenų. O taip pat daugybę įvairių apyrankių aksesuarų, tokių kaip fiksuotojai, užspaudėjai, kurie apsaugo, kad apyrankių pakabukai nenukristų juos keičiant ar papildant apyrankę.


Dabar Pandora ne tik apyrankės, bet ir nuostabūs žiedai, kuriuos galima drąsiai kompanuoti tarusalyje





Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, o tik tai, kad Pandora, tai karoliukai, kuriuos galima komponuoti tarpusavyje, tai sukuriant savo papuošalui išskirtinę prasmę. Visus karoliukus ir žiedus galima pamatyti internete, ten pat veikia programa, kur galima sukomponuoti ir pažiūrėti kaip žiedas arba apyrankė atrodys. Manau tai labai patogu, jau žaidžiu antrą dieną, nes gavau dovanu apyrankė. O kokia apyrankė be pakabukų, todėl turiu ką nors išsirinkti ir suteikti savo išrinktam karoliukui išskirtinę prasmę. Tiesą, artėja vestuvių metinės, todėl turiu vilties kad vyras irgi jau žiūri Pandora internetinį puslapį. 





SHARE:

1 komentaras

  1. Man labai gražios šios apyrankės ir karoliukai. Labai norėčiau gauti dovanų tokią. Jau žinau kokių karoliukų norėčiau. :) O būna tokie pakabukai ant kaklo?

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig