2016 m. gegužės 1 d., sekmadienis

Redken Blonde Idol BBB purškiklis šviesiems plaukams



Mano pirmoji pažintis su Redken prasidėjo nuo Daimond Oil plaukų linijos mėginukų, negaliu pasakyti kad man labai patiko, todėl apie Redken užmiršau ilgam. Dažniausiai marketologai sako, kad po dviejų metų mes jau pasiruošę prekės ženklui duoti dar vieną galimybę, būtent todėl mano vonioje atsirado naujos Redken plaukų priežiūros priemones. Pradėsime nuo tos, kuri patiko labiausiai, tai Redken Blonde Idol BBB purškiklis šviesiems plaukams.







Gamintojo aprašymas:



Redken Blonde Idol BBB purškiklis - tai lengvas, multifunkcinis purškiklis su išskirtine Redken Kera-Bright sistema su žibuoklių lapų ekstraktu bei pieno rūgštimi, stiprinantis šviesius plaukus taip, kad jie tampa blizgūs, švelnūs ir nepriekaištingi.
Naudojimas. Užpurkškite Redken Blonde Idol BBB ant drėgnų ar nusausintų plaukų, palaukite 1-2 min. ir kruopščiai nuskalaukite vandeniu. Siekdami stipresnio poveikio nenuskalaukite.

Žiūrime šios linijos trumpą pristatymą:

Talpa: 150 ml.

Kaina: 23,50 EUR

Kur pirkti: www.topbeauty.lt

Įpakavimas:






Mano nuomonė:

Žinote kas yra svarbiausiai, tinkamai išsirinkti savo plaukams priežiūros priemones, nes jeigu priemonės nepatiko ir netiko, prie šių priekių stendo tikrai nenorėsite grįžti. Taip buvo ir man, aš buvau įsitikinusi, kad man Redken netinka, tačiau smalsumas nugalėjo. Reklamos filmuką su blogerėmis ir modeliais aš jau mačiau N kartų, žinojau apie tobulą Blond Idol plaukų seriją, skaičiau atsiliepimus apie dviejų spalvų plaukų balzamą (kuris atrodo wow, dozavimas priklauso nuo to, kiek laiko praėjo nuo plaukų dažymo, kuo daugiau, tuo didesnį violetinių pigmentų kiekį reikia naudoti), pagaliau pavyko išbandyti plaukų šampūną ir nenuplaunamą balzamą. Po Davines plaukų pienelio aš labai pripratau prie tokio tipo priemonių, tik Redken žymiai sodresnis ir riebesnis, po šampūno nereikia balzamo arba kaukės, naudojame tik purškiama BBB, bet iš kitos pusės mano plaukai jau ne tokie pažeisti, gal dėl to aš galiu tiek sau leisti. Priemonės kvapas stiprus, visa Idol serija turi panašų kvapą, išgaruoja greitai, todėl manęs tikrai neerzina. Konsistencija vandens, purškiu priemonę ant plaukų, daugiau dėmesio skiriu plaukų galiukams, džiovinu ir šukuoju įprastai. Žinau, kad šita priemonė ne tik švelnina ir puoselėja plaukus, bet ir apsaugo nuo karščio. Tik dabar perskaičius lietuvišką aprašymą supratau, galima priemonę palikti ant plaukų, o galima nuskalauti. Aš palieku iki kito plovimo, man efektas patinka žymiai labiau. Labai rekomenduoju priemonę šviesiems, balintiems, sausiems ir pažeistiems plaukams, vizualiai panaudojus priemonę plaukai atsigauna, svarbu tik nepadauginti.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig