2016 m. liepos 28 d., ketvirtadienis

Tu esi nuostabi... Pirmoji www.topbeauty.lt grožio dėžutė


Kas skaito mano blogą seniai, žino, nekenčiu siurprizų ir grožio dėžučių, tikriausiai jau 'prisivalgiau'. Garbės žodžio, pirkau labai seniai lookfantastic, atsibodo gauti nenaudojamus mėginukus, kurių ir taip pilna, nesinori leisti pinigų ir laukti staigmenos, ne visada staigmena būna maloni, dėžučių sudėtis kartojasi ir dažniausiai būna vis tas pats. Kodėl aš užsakiau www.topbeauty.lt grožio dėžutę? Nes jos sudėtis buvo gerai nuspėjama, Foamous (mama jau baigia išnaudoti visus turimus putų pavidalo kvepalus, apie save jau nešneku, teko atiduoti nes labai patiko), REF,  Kerastase ir Missha skamba labai gerai. Todėl nusprendžiau nusipirkti, nes iki šiol neišbandžiau nei vienos lietuviškos grožio dėžutės.






Siūlome Jums patirti netikėtumo džiaugsmą kartu su paslaptingąja Top Beauty grožio dėžute! 
Sąlygos labai paprastos - įsigykite mūsų firminę grožio dėžutę, o mes pažadame kruopščiai atrinkti ir atsiųsti grožio priemonių, kurių vertė ne mažesnė, nei 59.59 EUR.
Dėžučių kiekis labai ribotas, jas įsigyti galėsite iki rugpjūčio 9 d. arba kol bus išparduotos visos dėžutės. 
Esame suplanavę dėžutes siųsti rugpjūčio 10 d., tačiau pasiliekame galimybę tai padaryti anksčiau, jei visos bus išpirktos. 
Kaina: 24,99 EUR
Kur pirkti: www.topbeauty.lt

Kaip aš ir sakiau, sudėtis buvo daugiau, mažiau nuspėjama - Foamous - tai tikrai bus kvepalai, EOS - lūpų balzamas. Aš pagalvojau taip, tos dvi priemonės beveik pilna dėžutės vertė, visos kitos priemonės - malonus siurprizas.

Na pagaliau žiūrime, ką gi gavau aš:








Taigi, ką gi aš radau savo grožio dėžutėje:

Foamous kvepalus Heels on Fire -17,99 EUR
Missha veido kaukę su Medaus ekstraktu -1,90 EUR
EOS mėtinį lūpų balzamą -5,95 su nuolaida (įprasta kaina 8,50 EUR)
REF sausas plaukų šampūnas mini įpakavimas - 3,50 EUR
ST. Moriz šveitiklis kūnui - 4,50 EUR
w7 Absolute Lushes blakstienų tušas 5,99 EUR
Kerastase aliejus plaukams (50 ml) -pilno aliejaus kaina -34 EUR, padaliname ir gauname  17 EUR
Matrix plaukų šampūno ir balzamo mėginukai
Topbeauty.lt žurnalas

Vertė - 59,38 EUR

Mano nuomonė:

Be jokios abejonės dėžutė man labai patiko, vien Kerastase aliejukas plaukams pranoko visus lūkesčius, gavau daugiau nei tikėjausi. Labai patiko įpakavimas, tačiau pritrūko asmeniškumo, labai norėtųsi asmeniško kreipimosi (ten kur yra lipdukas "Tu esi nuostabi" galima buvo parašyti vardą), pritrūko kaip užsienio dėžutėse visų priemonių aprašymo ir kainų, tačiau visa tai smulkmenos, nes pats įpakavimas tobulas. Dėžutė buvo labai saugiai supakuota, atidarius po kambarį pasklido mėtų kvapas (EOS balzamo), būtent to ir reikėjo tokią kartą popietę. Kaip ir sakiau, didžiausių siurprizu tapo Kerastase aliejus, ne paslaptis, esu kelis kartus jį pirkusi pati, todėl tikrai apsidžiaugiau. Apsidžiaugiau gavus REF sausą šampūną, jis vienas iš mano favoritų, didelis pliusas (kas gi galėtų pagalvosi) EOS balzamas (pasirodo kokybė priklauso nuo kvapo, pas mane avietinis, tiesą sakant, nieko gero, mėtinis patiko daug labiau). w7 Absolute Lushes blakstienų tušas labai primina Benefit, bus smagi proga išbandyti ir įvertinti. Mačiau merginos gavo šešėlius, irgi labai smagu. Missha vienkartinės kaukės sunaudojamos mūsų šeimoje žaibišku greičiu, na o Foamous kvepalų tikėjausi, tik labai bijojau, kad negaučiau tokių pat, kokie jau buvo. Nors ir tas variantas man tinka, nes mano kvepalus baigia sunaudoti mama, jai taip patiko, kad tiesiog negalėjau pasakyti 'ne", teko atiduoti du buteliukus. St. Moziz kūno šveitiklis patiks net toms, kas nenaudoja savaimio įdegio priemonių, nes šveitiklis kaip šveitiklis, o ko daugiau reikia. Aš jau savo esu naudojus, todėl irgi apsidžiaugiau.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, man tikrai patiko, sudėtis buvo gerai nuspėjama, brendai tikrai aiškūs, todėl tokias dėžutes galima pirkti ir nelaukti siurprizų, na nebent malonių, tokių kaip Kerastase aliejukas.














SHARE:

13 komentarų

  1. Visiškai pritariu išsakytoms mintims, ir dėl asmeniškumo pritariu... Man patiko dėžutės turinys, bet labai tikėjausi rasti Missha nagų laką :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Reikia mąstyti logiškai, jeigu jo nėra parduotuvės asortimente, reiškia dėžutėje irgi nebus ;-) Aš tikai galvojau kad bus kaukė, na gal dar naujas Missha blakstienų tušas arba BB kremo mėginukai, na tušas tikrai buvo, bet w7 ;_0

      Panaikinti
    2. Man tai net minčių nekilo, kad Missha bus ne kaukės :) Aš tai to tušo labai noriu. Šimtus kartų matavau krepšelyje, bet vis neįsigyju. O Kerastase tai ne tas žodis kaip nustebino bei nudžiugino.

      Panaikinti
    3. Kartais su logika mano mastymas prasilenkia :D :D Bet šiaip dėžutės turinys puikus, kaip ir maniau, Top Beauty – nenuvylė :)

      Panaikinti
    4. Salomėja, ir aš tą tušą vis įsimetu ir išimu :D Bet dabar Missha tušo noriu labiau nei šio :D

      Panaikinti
    5. O man dar buvo minčiū kaukė ar ne ;-) Tu apie w7 tušą ar apie Missha? Missha turėjau labai seniai, šitą išbandžiau šiandien, Missha patiko labiau.

      Panaikinti
    6. w7 ;) Ir kaip tas Missha, kurį seniai turėjai? 3d ar 4d? :)

      Panaikinti
    7. http://lithuaniabeauty.blogspot.lt/2014/06/missha-4d-mascara-blakstienu-tusas.html turėjau šitą, buvau labai patenkinta tiek kokybe, tiek kaina. skaičiau atsiliepimus, kad didelio skirtumo ar 3d ar 4d nėra. w7 dar išbandysiu ir aprašysiu bloge

      Panaikinti
    8. Jaučiu, kad reiks pirkti :D nors tušo man kaip ir tikrai nereikia :D :D

      Panaikinti
  2. Super :) aš irgi žiauriai laiminga dėl dėžutės... :))) O klausyk, kaip kvepia Foamous šitie kvepalai??? Nes labai gundausi dėl jų! Pasisekė, jog irgi gavau tokius, kokių neturėjau, bet šie raudoni dar vis norų sąraše :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Saldus - vaisių kvapas su orchidejos poskoniu, mano mėgstamiausias iki šiol mėlynos spalvos Foamous, tačiau šitie irgi patiko net labai. Svarbu mamai nerodyti, nes vėl teks pirkti -)

      Panaikinti
    2. Mano mylimiausias kvapas tai buvo miksas Paper Shaker ir Classy Chassis. Kai dariau įrašui fotkes abu išspaudžiau ir tada atradau, kad man labai patinka abu iš karto :D :D :D
      O Missha tušą 3D ir aš esu bandžius, dar taip seniai, kad net blogo nerašiau. Geras!

      Panaikinti
    3. Aš iš šepetėlio matau, kad jis man tikrai patiktų. Negi rimtai reiks nusipirkti :D Noriu Paper Shaker kvapo ir aš :(

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig