2016 m. spalio 28 d., penktadienis

Smashbox FULL EXPOSURE PALETTE Akių šešėlių paletė (pirmas įspūdis)

uti


Gero vakaro, mano brangieji, šiandien jūsų dėmesiui mano naują Smashbox šešėlių paletė, kuri atrodo tiesiog wow, labiausiai patiko matinės ir spindinčios spalvos, raudonos spalvos šepetėlis ir spalvų pasirinkimas. Šiandien labai trumpai aptarsime paletės spalvas ir pigmentaciją, na o nuotraukų su makiažais laukite jau netrukus, nes paletė jau keliauja su manimi į Rygą.





Full Exposure Palette

Akių šešėlių paletė

Mūsų Los Andželo studijos profesionalai nuolatos naudoja neutralius akių šešėlius ir jiems DIEVINA galimybę padidinti ar sumažinti blizgėjimą. Todėl sukūrėme šią ilgai išliekančių blizgančių ir matinių lūpų dažų paletę, kurią sudaro 14 pagrindinių atspalvių. Jie nepaprastai gerai įsigeria ir yra nepakeičiami! Dovana: prie šios paletės pridedame prabangaus akių šešėlių grunto, padedančio pritvirtinti spalvą 24 valandoms, pavyzdį.



Kaina: 49,95 EUR

Kur pirkti: www.douglas.lt

Įpakavimas:





























Spalvos:







































Mano nuomonė:

Prieš einant į susitikimą su Smashbox vizažistu, aš padariau namų darbą, jau tiksliai žinojau, kad noriu išbandyti ne tik makiažo pagrindus, bet ir akių šešėlius. Be galo apsidžiaugiau, gavus šią paletę testavimui, dievinu matinius atspalvius, tačiau negaliu gyventi ir be blizgučių. 

Tikriausiai reikia pradėti nuo pliusų:
juodas patogus įpakavimas, 
panoraminis veidrodis,  
dėžutė kartoninė, tačiau tam, kad pasakyti plačiau, reikia daugiau laiko, The Balm paletės irgi kartoninės, tačiau išsilaiko puikiai, keliauja su manimi visur, kur tik galima. 
geros kokybės dvipusis šepetėlis, kurio pagalba galima padaryti makiažą (tai labai retas atvejis, vieninteliai tinkami makiažui šepetėliai yra tik Urban Decay paletėse, man atrodo, aš radau dar vieną tobulą šešėlių gamintoją)
spalvos labai pigmentuotos, pudrinės 
spalvų parinkimas (man labai patinka tiek matinės, tiek blizgios spalvos, mačiau be galo daug įvairių makiažo variantų youtube, kurios galima padaryti naudojant šią paletę, didelis pliusas matinė juoda ir pieno baltumo spalvos)

Minusai :
kaina yra nemaža, tačiau geros kokybės šešėliai nekainuoja mažai
Blizgučiai byra, todėl labai rekomenduoju daryti pradžioje akių makiažą, o tik toliau veido

Po pirmo išbandymo paletė gavo garbinga vietą mano kelioninėje kosmetinėje, todėl laukite nuotraukų iš Rygos, pasistengsiu parodyti makiažus ir aprašyti visas naudojamas priemones.

Labai rekomenduoju atkreipti dėmesį į Rinkos naujoką Smashbox, kol kas tik pozityvios emocijos naudojant naujas priemones.


PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig