2016 m. lapkričio 6 d., sekmadienis

Oriflame „Giordani Gold Iconic“ lūpų dažai


Oriflame nenustoja stebinti, ir nors aš turiu be galo didelį luks kosmetikos brandų pasirinkimą, apie Oriflame man rašyti smagu. Nes tik Oriflame gali pasiūlyti savo pirkėjams unikalius ir išskirtinius kvepalų aromatus. Dauguma paklausę kokie pas mane kvepalai, negali patikėti, kad Oriflame gali turėti toookį šleifą ir aromatą. Šį kartą jubiliejinė kolekciją verta plojimų, nes auksinės spalvos, geros kokybės priemonės, sutinku, kaina nėra maža, tačiau tai jau prabangi Gordani Gold linija.







Puikaus lūpų dažų atspalvio kūrimas prasideda nuo teisingų pigmentų atrinkimo. „Giordani Gold Iconic“ lūpų dažams mes atrinkome aukščiausios kokybės pigmentus. Šie pigmentai yra prisodrinti ir padengti ypatingu sluoksniu, kad išliktų spalvos sodrumas ir būtų išlaikyta išskirtinė lūpų dažų tekstūra. Rezultatas? Ypatingas spalvos intensyvumas ir lūpos tobulai pasidengia spalva.

Kur pirkti: www.oriflame.lt
















Mano nuomonė:

Labiausiai patiko lūpų dažų kvapas, nereikia dažytis, galima tik uostyti šį nuostabų aromatą. Lipstick vintage, taip aš jį vadinu, nuostabus, pudrinis, senų lūpų dažų. Atidarius dangtelį pirma asociacija - triumo, senovinis auksinės spalvos veidrodis, baroko stiliaus bordo spalvos kėdė, senovinė pudra ir odekolonai su pompomis. Būtent už tai aš mylių Oriflame, už prisiminimus, už asociaciacijas ir už gerą kokybę.
Šnekant apie lūpų dažų įpakavimą, noriu pasakyti kad jis sunkus, auksinis, su Oriflame Gordani Gold logo ant dangtelio, atrodo prabangiai ir stilingai. Didžiausias pliusas - nelieka pirštų antspaudų, dar vienas pliusas - lūpų dažų spalvų pasirinkimas nuo nude iki tamsiai bordo. Nereikia sakyti, man labiausiai patiko raudonos spalvos lūpų dažai. Jų tekstūra nėra matinė, tai kreminiai lūpdažiai, tačiau ant lūpų jaučiasi labai komfortiškai ir gražiai, vienu žodžiu, man labai patiko. Jeigu esate vinstažinių lūpų dažų kvapo mėgėja, labai rekomenduoju išbandyti.


PR sample











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig