2017 m. birželio 29 d., ketvirtadienis

FARM STAY Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch


Labas rytas, mano brangieji, jeigu aš iš pat ryto pastebėjau lietų ir perkūniją, tai atidarius Facebook puslapį net nustebau. OMG, kas vyksta mieste, kiek vandens, ar čia tikrai Lietuva? Seniai aš nieko panašaus nemačiau. Labai tikiuosi, kad rytoj Rygoje bus nuostabus ir šiltas oras, tiesą, reikia patikrinti orų prognozę ir jau pagaliau apsispręsti dėl aprangos ir drabužių su savimi. Bet grįžtame prie įrašo temos, šį kartą jūsų dėmesiui labai pigi ir tobulai gera Korėjietiškos grožio rinkos naujiena - FARM STAY Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch.










Mano nuomonė:

Per ilgą bloginimo laiką supratau tik vieną, kartais reikia atsistoti, susimąstyti ir įvertinti savo darbus. Jeigu anksčiau aš sutikdavau testuoti viską iš eilės, nesvarbu net ką, dabar aš atsisakiau labai daug kosmetikos priemonių. Aš atlaisvinau savo darbo stalą ir labai tuo džiaugiuosi, liko tik tos kompanijos, kurios man tikrai įdomios, vertos dėmesio ir tos priemonės, kurios bus naudojamos. Visa tai leido man apžiūrėti rinką nauju žvilgsniu ir pagaliau užsakyti ir išbandyti tai, ką seniai planavau, tik laiko nebuvo. Taip mano rankose atsirado būtent šios tobulos akių kaukės. 
Tikriausiai nėra ko slėpti, aš skaitau rusiškus kosmetikos mylėtojų forumus, ten merginos dalinasi savo atsiliepimais, būtent ten galima surasti nematytų ir negirdėtų kosmetikos gamintojų, būtent ten išgirdau apie šias veido kaukes. Aš tikrai nesugebėsiu išversti tos informacijos, kurią pasakoja gamintojas, pasakysiu tik tai, kad šios kaukės skirtos paakių zonai atgaivinti, suteikti jai stangrumo ir sumažinti paburkimus. Gelinių kaukių sudėtyje yra aukso dulkių ir juodųjų perlų ekstraktas (pasirodo, būna ir toks dalykas). 
Kaukės kaina apie 10$, aš ją užsakiau tiesiai iš Korėjos per www.ebay.com, užsakymą gavau stebuklingai greitai, per dvi savaites. Noriu pasakyti, kad įpakavimas patogus, atsukamas su šaukšteliu. Man labiau patinka pasiimti kaukes rankomis arba pincetu, bet čia jau skonio reikalas. Paakių kaukes turi vos jaučiamą gėlių aromatą, puikiai tinka paakių zonai ir gerai laikosi. Gamintojas siūlo užklijuoti kaukes ir pagulėti apie 20 minučių. Na kur tau tiek pagulėti, aš su kaukėmis rašau blogą, laikosi puikiai. Rezultatas tobulas, paakių zona atsigauna akimirksniu, oda tampa gaivi ir pailsėjusi. Tokio tipo kaukės idealiai tinka naudoti prieš renginius arba tada, kai nespėjote išsimiegoti, o atrodyti reikia stulbinamai.










SHARE:

2 komentarai

  1. Ar bandete pleistrukus is beautydrugs? Atrodo lygiai taippat, idomu kurie geresni :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ne, nebandžiau, bet šita kaukė labai populiari, todėl ir nusprendžiau užsakyti.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig