2017 m. birželio 30 d., penktadienis

L'oreal COLOR RICHE COUTURE


Sveiki, mano brangieji, aš jau keliauju į Rygą, o jums palieku kelis naujus įrašus prie rytinės kavos. Aš šį kartą su savimi kompiuterio vežtis nenoriu, nėra tikslo, nes kelionė per daug trumpa, o autobuse planuoju tiesiog žiūrėti pro langą. Pirmas mano įrašas apie L'oreal lūpų pieštukus, kurie man labai laba patiko.



Color Riche Lip Liner Couture
Lūpų pieštukas
Nauji lūpų kontūro pieštukai praturtinti kokosų aliejumi ir natūraliais spalvos pigmentais. Tai leidžia suderinti kreminę tekstūrą bei ryškią spalvą.
Lūpų pieštukų spalvos atitinka lūpdažių spalvas – tad rasti tinkamą itin lengva.







Mano nuomonė:

Raudonų plytų L'oreal lūpų pieštuko atspalvį turėjau jau labai seniai, gavau jį dar rudenį, na o dvi naujos spalvos: šalta nude ir blizgi rožinė atkeliavo praeitą savaitę. Nors pieštukų atspalvių pasirinkimas nėra didelis, tik 6 spalvos man labai patiko tai, kad pieštukai pigmentuoti, su jais dirbti labai lengva ir paprasta. Aišku, rožinė perlamūtrinė spalva ne mano variantas, tačiau kiekvienam savo, manau savo pirkėjus net toks atspalvis tikrai atras. Nude ir raudonos spalvos tobulos. Man, asmeniškai, labiau patinka pieštukai kuriuos reikia drožti, negu automatiniai išsukami. Kodėl? Nes pati nežinau. 
Pastebėjau, kad darant lūpų makiažą, panaudojus pieštuką, lūpų dažai išsilaiko žymiai ilgiau nei be ji. Būtent todėl noriu pasakyti, kad pieštukas būtinas, nors aš taip retai juos naudoju.


PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig