2017 m. liepos 4 d., antradienis

4F madingas sportinių drabužių prekės ženklas


Gero vakaro, mano brangieji, šiandien 4F sportinių drabužių prekės ženklą pristatė pirmą kartą savo kolekciją Lietuvos rinkai. Iš pat ryto aš  jau skubėjau į pristatymą. Puikiai žinote, planavau pradėti sportuoti labai seniai, bet motyvacijos vis neatsiranda. Manau, kad graži, madinga bei patogi sportinė apranga gali mane motyvuoti, ech, tas 'madingas blogerių gyvenimas'. Aš jau esu mačiusi 4F kolekciją Lenkijoje, tačiau negalėjau skirti daug laiko tam, kad apžiūrėti visas detales. Pagaliau, pagaliau galėjau tai padaryti. Tradiciškai, daug nuotraukų iš įvykio vietos....




„4F“ daugelį metų bendradarbiauja su profesionaliais sportininkais ir nacionalinėmis komandomis. Aukštą „4F“ specializuotos sportinės aprangos kokybę vertina Lenkijos, Latvijos, Serbijos olimpinių komitetų nariai, 2016 m. šių šalių sportininkams ir komandoms OTFC sukūrė unikalias sportinių drabužių linijas. 2018 m. prekių ženklas bendradarbiaus su olimpiniais komitetais per Pjongčango žiemos olimpines žaidynes.


Pirmosios parduotuvės Lietuvoje, ypač Vilniuje, atidarymas – labai svarbus „4F“ prekės ženklo žingsnis. Mes įsitikinę, kad naujus pirkėjus galėsime sudominti ne tik prieinamos kainos ir aukštos kokybės santykiu, bet ir stilingu dizainu. Pavyzdžiui, kurdami dabartinę drabužių kolekciją, stengėmės suteikti sportinei aprangai madingą išvaizdą bei naudojome blizgančius piešinius ir metalizuotus audinius. Mūsų fitneso aprangos diapazonas primena 8-ąjį 20 a. dešimtmetį gyvavusią madą ir pasižymi pasteliniais atspalviais, spalvų blokais ir raštais, primenančiais gyvūnų odą ar kailį. Be to, turime įvairių drabužių, skirtų dėvėti „po užsiėmimų“, kur švelnūs pasteliniai tonai kontrastuoja su tarsi išplautomis, nusidėvėjusiomis sritimis. Kai kurie mūsų drabužiai buvo įkvėpti gėlynų ir daugiabučių namų priemiesčiuose, todėl juose vyrauja džinsas, pilka betono spalva su blizgančiais vario spalvos elementais. Kolekcijai priklauso ir populiarūs 9-me 20 a. dešimtmetyje hip-hop stiliaus drabužiai, kur naudojama daug spaudinių ir aiškiai matyti prekės ženklas. Kitaip tariant, pas mus kiekvienas galės surasti ką nors sau,“ - teigia Dara Sulgostowska, „4F“ prekės ženklo atstovė.


Man labiausiai patiko ryškios kolekcijos spalvos: švelni rožinė, neoninė oranžinė, raudona ir žalia. Taip pat galiu pasakyti, kad drabužiai labai kokybiški, kolekcijoje labai daug besiūlių marškinėlių, bei drabužių aktyviam laisvalaikiui. Aš manau, kad pilkos spalvos džemperius iš naujausios kolekcijos galima drąsiai derinti tiek prie džinsų, tiek prie sportinių kelnių, na o sportinė avalynė pakerėjo mane nuo pirmo žvilgsnio. Mėlynos spalvos sportiniai bateliai (kurių medžiaga labai primina džinsinę) ir tamsiai mėlynos spalvos talpi kuprinė jau įrašyta į norų sąrašą.













Manau, visi lėksime į naują 4F parduotuvę PC Panorama, kuri bus atidaryta jau nuo Liepos 14 dienos. Girdėjau, žadama daug nuolaidų ir renginių, bet apie tai pašnekėsime jau netrukus. Gal susimatysime per nemokamas sporto treniruotes, kuriuos organizuoja šios kompanijos atstovai?














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig