2017 m. liepos 7 d., penktadienis

#4FlovesVilnius


Žinote, kiek kartų sau sakiau, kad reikia pradėti sportuoti? Tikriausiai žinote, tačiau aš vis namuose, vis patogiai sėdžiu ant sofos, rašau blogą. O kaip gi sporto salė? Nėra motyvacijos. Būtent tada atsiranda milijonas priežasčių: nėra pinigų nusipirkti sporto klubo abonementą, nėra laiko, netinka tvarkaraščiai ir t.t. Galu gale, net pačiai juokingai skamba, sugalvojau, kad reikia pradėti sportuoti nuo rudens, bus ne taip karšta. Aš nesu tinginė, prieš gerus du metus sportuodavau reguliariai, bet dabar aš ir sportas kaip dvi salos jūroje, labai toli viena nuo kitos.

Aš jau pasakojau savo bloge apie 4F sportinių drabužių prekės ženklą. Kas man patiko labiausiai: sportinių drabužių kokybė ir dizainas, atspalviai (khaki, pudrinė rožinė, oranžinė lašišos, švelniai žalia ir ryškiai raudona), galimybė derinti 4F sportinius drabužius su savo laisvalaikio drabužiais. Kai tik pamačiau šią khaki spalvos striukė, žinojau, ji bus mano.
Ar graži sporto apranga gali motyvuoti sportuoti? Sužinosime jau netrukus. Noriu Jus pakviesti į nemokamas treniruotes, kurios vyks jau šį savaitgalį Vilniuje prie Baltojo tilto.




Europietiškas sportinės aprangos prekės ženklas „4F“ visus Vilniaus gyventojus, taip pat esančių netoliese rajonų gyventojus, kviečia prisijungti prie „sveiko judėjimo“ ir atvykti į nemokamas treniruotes, organizuojamas liepos 8 ir 9 dienomis prie Baltojo Tilto. Ir liepos 8 dieną, ir liepos 9 dieną treniruočių laikas yra 11:00, 12:30 ir 14:00, kiekviena treniruotė trunka valandą. Treniruotes ves profesionali trenerė Kamilė Šulcaitė, kurios specializacija yra fitnesas ir funkcionalios treniruotės. Taip pat kiekvienas dalyvis turės galimybę gauti parduotuvės „4F“, kuri bus atidaryta prekybos centre Panorama jau liepos 14 dieną, nuolaidų kuponą.

Kiekvienas norintis dalyvauti renginyje, turi pateikti paraišką elektroniniu paštu 4F@olsen.lv, nurodant treniruotės, kurioje jis nori dalyvauti, datą ir laiką.

Aš manau prisijungsiu sekmadienį, nes šeštadienį nori nenori, reikia spėti nufotografuoti dar kelis drabužių derinius, nes atkeliavo labai daug siuntų. Šeštadienį palieku darbui, o sekmadienį sportui.








Sporto apranga (striukė, tamprės, pirštinės ir marškinėliai) 4F.
4F parduotuvė PC Panorama nuo liepos 14 d.















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig