2017 m. liepos 12 d., trečiadienis

L'oreal COLOR RICHE LE VERNIS À L'HUILE


Sveiki, mano brangieji, jeigu oras už lango nedžiugina, gal verta lakuoti nagus ryškiais atspalviais? Ant mano rankų ryškiai žalias L'oreal nagų lakas, tačiau šnekėsime ne apie spalvą, o apie nuostabų nagų lako aromatą. Sudominau? Pati negalėjau patikėti.






Mano nuomonė:

Labai ilgai negalėjau suprasti, na kam man atsiuntė dar L'oreal nagų lakų testavimui. Atrodo ir spalvos jau ne naujos, ir buteliukas toks pats. Vienu žodžiu, nesusipratimas. Gavus keturis atspalvius (rožinį, žalią, raudoną ir juodą), aš pradėjau testavimą nuo raudono. Nulakavus nagus negalėjau suprasti, iš kur gi sklinda toks nepakartojamas Retro lūpų dažų ir rožių kvapas. Būtent taip kvepia visi L'oreal color riche lūpų dažai. Pasirodo, kai manikiūras išdžiūsta, pradeda skleisti aromatą. Girdėjau apie tokias naujienas, bet niekaip negalėjau pagalvoti, kad L'oreal taip gali. Aš galiu klysti, tačiau man atrodo, tokios kvepiančios lako naujienos (vertinant prieinamą kainą) kol kas nėra Lietuvos rinkoje. L'oreal pristato tokio tipo naujieną pirmas. 
Šnekant apie patį nagų laką noriu pasakyti, kad jis liko toks pats, gerai pigmentuotas, šepetėlis storas ir plokščias, nulakuoja nagus gerai ir lygiai. Manikiūras išsilaiko apie 4 dienas, na o Retro lūpų dažų aromatą jaučius dvi dienas, net naudojant viršutinį nagų lako sluoksnį.
Ar patiko? Labai neįprasta naujiena, tačiau aš dievinu šį Retro kvapą, todėl tikrai įvertinau ir galiu rekomenduoti.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig