2017 m. liepos 3 d., pirmadienis

PK Riga Hotel


Man labai patinka keliauti, na o geros kelionės neįmanomos be viešbučio pasirinkimo. Ne gatvėje miegoti. Šį kartą viešbučio pati neužsakinėjau, tai padarė kompanijos atstovai, na o aš turėjau progą jį įvertinti ir parašyti savo nepriklausomą atsiliepimą. Šį kartą jūsų dėmesiui PK Riga Hotel.

Noriu pasakyti "Ačiū" NYX kompanijos atstovams už puikų renginio organizavimą, nes be jų manęs čia tikrai nebūtų. Prieš kelias dienas iki kelionės, gavau autobusų bilietus ir rezervacijos viešbutyje patvirtinimą. Ką dariau? Teisingai, googlinau ir ieškojau informacijos apie viešbutį ir atsiliepimų, nes nors Rygoje tenka būti nemažai, viešbučio pavadinimas nėra girdėtas. Būtent todėl, tikiu, kad mano atsiliepimas irgi yra labai svarbus tiems, kas planuoja kelionę į Rygą.
Viešbutis yra vos ne pačiame Rygos centre, vos keli šimtai metrų iki man puikiai žinomos Elizabete aliejos, kuri veda teisiai iki Autobuso stoties ir Stockmann parduotuvės. Manau keliaujant, labai svarbu viešbučio vieta, jeigu atsiranda laisvas pusdienis, norisi pasivaikščioti aplinkui ir pamatyti kaip įmanoma daugiau. Aišku, aš labai daug laiko neturėjau, buvo suplanuotas NYX renginys ir keli verslo susitikimai, pridėkite lietų ir gaunasi nuostabus savaitgalio planas.












Kas labai patiko? Pats viešbučio dizainas, maloni aplinka, gražūs ir komfortiški kambariai, labai didelė vonia mano kambaryje ir malonūs registraturos darbuotojai. 

Mes atkeliavome vos po pirmos, teko palaukti kelias minutes ir mes gavome raktus į savo kambarius. Man buvo užsakytas kambarys vienam žmogui, teko apsigyventi septintame aukšte.
Labiausiai patiko patogi lova, kur po renginio aš puikiai išsimiegojau, patiko ir labai didelė erdvi vonia, stovinčios papildomos higienos reikmenys (dušo želė, plaukų šampūnas, bei kūno kremas). Nepatiko mažas kambarys, ta prasme, labai labai mažas, kai atidarau duris, o jau lova. Iš karto negalėjau suprasti, kas gi kambaryje ne taip, pasirodo pas mane nebuvo langų. Vienas langas vis gi buvo, toks stoginis variantas, kai galima gulint lovoje žiūrėti į dangų, tačiau man labiau patinka įprasti normalūs langai. Būtent todėl aš daugiausiai laiko praleidau Darjos kambaryje trečiame aukšte, kur vietos buvo žymiai daugiau, nei pas mane, tačiau vietoje vonios buvo dušas.






Kelis žodžius apie restoraną, interjeras labai stilingas, maisto pasirinkimas per pusryčius geras ir platus. Patiko vaisiai, blyneliai, kepta šoninė, marinuotos daržovės ir šviežių daržovių salotas.







Ką noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad PK Riga Hotel pilnai atitinka keturių žvaigždučių kategoriją. Man labai patiko viešbučio interjeras, mums su Darja pavyko padaryti net kelias fotosesijas, todėl nuotraukos bloge bus jau netrukus. Taip pat patiko paslaugus personalas ir skanus maistas per pusryčius. Šia viešbučio yra labai daug restoranų ir kavinių, todėl per pietus ar vakare tikrai neliksite alkani, na o pačiame viešbutyje yra SPA centras. Kainynas gulėjo mano kambaryje, kainos nėra super brangios, tačiau laiko skirti sau aš neturėjau, gal kitą kartą.
Ar rekomenduoju? Tikrai taip, vertinant nedidelę kainą ir stategiškai patogią vietą, viešbutis puikiai tinka savaitgaliui Rygoje.











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig