2017 m. liepos 5 d., trečiadienis

Summer Pastels



Nors vasaros Lietuvoje vis dar nesimato, man norisi vasariškų suknelių ir lengvų palaidinių. Aš jau žiūriu pigius kelionių bilietus, deja, tenka tai daryti jau Lenkijoje (kas galėtų pagalvoti, kad kainos ten kur kas pigesnės nei pas mus, o  paskutinės minutės pasiūlymai tiesiog pasakiški). Iš kitos pusės labai didelio skirtumo, man asmeniškai, ar skristi iš Kauno, ar iš Varšuvos nėra. Taip, suprantu, kelias iki Varšuvos ilgesnis, tačiau įvertinus dvigubai mažesnę kainą, pasirinkimas kaip ir aiškus. Beliko pabaigti pradėtus darbus ir būsiu laisva kaip paukštis. Bet grįžtame prie įrašo temos, noriu pasidalinti su Jumis savo norų sąrašu iš parduotuvės www.zaful.com




Paskutiniu metu aš labai apsiribojau užsakymais ir kiek brangesnių internetinių parduotuvių, nes ten kokybė kiek geresnė, negu kitur. Zaful man patinka todėl, kad asortimentas ten atnaujinamas žaibišku greičiu, kiekvieną dieną galima atrasti vis kažką naujo. Kokybė labai gera, taip, kainos kiek didesnės, tačiau siūlai nekaba, o tai jau labai geras ženklas ir puikiai galimybę sutaupyti perkant kiek geresnės kokybės drabužį. Paskutinis užsakymas atkeliavo per dvi savaites, muitų mokesčių mokėti neteko, nes siuntimo šalys Čekija ir Nyderlandai.
Tikriausiai jau kam aktualu, pastebėjo, kad Zaful puslapyje atsirado drabužių ir vaikams. Pačiai labai patiko maudymuko modelis, pasižiūrėjau, o ten vaikiškas. garbės žodis, būčiau užsakius sau... ;-)

Šį kartą jūsų dėmesiui gal jau ne tokios ryškios, kiek pastelinės spalvos, tačiau be jokios abejonės, suknelės, palaidinės ir skrybėlės privalo atsirasti jūsų drabužinėje, juk iki vasaros pabaigos liko du mėnesiai. Reikia skubėti.... ;-) Gal vasaros taip ir nebus...

Multi Stripe Off The Shoulder Sundress



Checked Ruffles Shift Mini Dress



Loose Floral Flounces Top



Floral Patched Dress And Cami Dress Set



Checked Bowknot Wrap Top



One Shoulder Flounce Tassels Shift Dress







Hollow Out Woven Straw Hat








Tokios mano rekomendacijos, man pačiai labiausiai patiko languota oranžinė lengva suknelė ir be galo stilingi auskarai, tikriausiai būtent šiuos du dalykus jau greitai rodysiu savo bloge gyvai.

PS. Nuolaidos kuponas Zafulxie10 







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig