2017 m. rugpjūčio 10 d., ketvirtadienis

Classic Nudes by MAC


Jeigu manęs paklaustų, kokia mano mėgstamiausias MAC lūpų dažų spalva, tikriausiai ilgai galvočiau ir bandyčiau pasirinkti tarp MAC violetinės fuksijos Slipper Orchid ir Mac ryškiai raudonos Ryby Woo. Šitoje vietoje reikia būti realistais ir suprasti, ne visi nori ryškių atspalvių, ne visiems priimtinas ryškiai violetinės spalvos lūpų dažas. Būtent todėl šiandien šnekėsime apie nude spalvos MAC lūpų dažus. Prisipažinsiu, net pati nesitikėjau, kad mano kosmetinėje tik daug MAC nude atspalvių.








Mano nuomonė:

Puikiai visi žinome, surasti tinkamą Nude atspalvį labai labai sunku. Aš labai ilgai svajojau apie tobula Velvet Teddy, tačiau po kelių panaudojimų atėjo suvokimas 'ne mano spalva', per daug šiltas pagrindas, ant mano lūpų pigmento jis atrodo ne taip, kaip aš tikėjausi. Niekada nežiūrėjau į Mehr pusę, tačiau visiškai ne reikalo.
Aš manau, mums labai reikia aptarti kiekvieną atspalvį atskirai:

Mehr - vienas iš mano mėgstamiausių MAC nude atspalvių. Negaliu pasakyti, kad tai klasikinis nude, tai nude su rožinių, kiek šaltesniu pagrindu. Konsistencija matinė, labai pigmentuota, išsilaiko apie 4 valandas, ant mano lūpų atrodo tobulai. 

Velvet Teddy - tikriausiai tai 'metų nusivylimas'. Matinė tekstūra, kiek per šilta spalva, ant mano lūpų tai ne nude spalva, o ryški plytų oranžinė. Na, bent jau aš taip matau. Puikiai žinau, kad milijonai žmonių naudoja ir rekomenduoju, tačiau prieš naudojimą būtina išbandyti ant lūpų.

Hug Me - tai labai kreminės, vos matomos tekstūros lūpų dažai. Aš nelabai mėgstu tokio tipo tekstūras, nes jos visiškai nesilaiko ant lūpų. Priderinus pieštuką (aš naudoju Stone šaltą rudą atspalvį) vaizdas ant lūpų man labai patinka. 

A Sprincle of Magic - tai frost tekstūros lūpų dažai (su ryškiai matomais blizgučiais). Negaliu pasakyti, kad aš esu visiška blizgučių fanė, tikrai ne, bet šita spalva man labai labai patinka. Vienintelis minusas - švelniai oranžinis vizualiai tamsina dantų atspalvį.

Angel - mano mėgstamiausias Angel atspalvis. Nors tekstūra kreminė su blizgučiais, tai dar vienas atspalvis iš mano 'maust have'. Universalus nude su vos matomu rožiniu pagrindu, atrodo prabangiai ir labai išskirtinai. Pieštukas būtinas, nes tik tada išsilaiko ant lūpų apie kelias valandas.

Calm Heat - matinės tekstūros, labai šviesaus nude atspalvio lūpų dažai. Tai limituotas vasaros leidimas, aš abejoju, kad šitą spalvą dar galima rasti parduotuvėje, tačiau vistiek aptarsime. Nekenčiu šviesių nude atspalvių, nes būtent tokios spalvos žvėriškai sausina, paryškina šerpetojimus ir tragiškai atrodo. Aš bandžiau šį lūpų dažą naudoti įvairiais būdais, tačiau vistiek pasidažius matau labai labai šviesios spalvos lūpas ir vampyro įvaizdį. Ką noriu pasakyti, jūsų pasirinktas tobulas nude atspalvis neturi būti šviesesnis negu jūsų veido odos atspalvis. Tobulas nude keliais tonas tamsesnis negu jūsų odos spalva.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad MAC paletėje be galo daug skirtingų nude atspalvių, kiekvienas galės drąsiai pasirinkti ir išsirinkti. Mano mėgstamiausi - Angel ir Mehr, į norų sąrašą dar įrašyti Kinda Sexy, Yash ir HoneyLove. Bandysime, vertinsime, rašysime atsiliepimus...







SHARE:

2 komentarai

  1. Na, tikrai gražūs atspalviai, bet ar jie ant tiek kokybiški, kad mokėti už vieną lūpdažį po 20 eurų? Eurokos panašų galima 7 kartus pigiau nusipirkti, atspalviai panašūs. Aišku, galbūt aš klystu, nėra tekę išbandyti MAC produkcijos, todėl jeigu galite pažymėti skirtumus, būtų labai šaunu!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Na zinokit ir lupdazius sau priderint yra menas, kartais neblogai ir su specialistu pabendrauti, tokiu tikrai geru zinau https://www.mesoderma.eu/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig