2017 m. rugpjūčio 20 d., sekmadienis

MAC MINERALIZE TIMECHECK LOTION (mineralinis makiažo pagrindas)


Gero sekmadienio, mano brangieji, nuo pačio ryto aš jau nemiegu. Šiandien jūsų laukia labai daug atsiliepimų, bet pradėsime mes nuo MAC (tradiciškai). Šnekėsime apie mineralinį makiažo pagrindą skirtą brandžiai odai, kuris, pasak gamintojo, stabdo senėjimą ir kovoja su raukšlėmis.





Senėjimą stabdantis veido fluidas
Visų tipų odai.
Mineralize Timecheck Lotion sudėtyje yra senėjimą stabdančių sudėtinių dalių. Inovatoriška polimerų technologija sukuria užlygintų linijų ir raukšlelių optinę iliuziją bei sutraukia poras. Sukurta naudojant mūsų žymią įkrauto vandens technologiją (angl. Charged Water Technology), kuri įsigeria į odą ir užtikrina trumpalaikę ir ilgalaikę hidraciją, o mineralinėmis medžiagomis prisotintas mielių ekstraktas maitina ir sutankina veido odą svarbiausių mineralų mišiniu. Unikali gelio-losjono formulė, pasižyminti vėsinančiu bei gaivinančiu vandens purslų efektu. Gali būti naudojamas kaip makiažo pagrindas, kuris švelnus kaip šilkas.
Naudojimas
Užtepkite tiesiai ant veido, kol įsigers.
Talpa: 30ml
Kaina: 42,95 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt




Mano nuomonė:

Jeigu tik yra galimybė išsirinkti, aš būtinai pasirinksiu makiažo pagrindą. Naudojant MAC kosmetiką, reikia nepamiršti apie kompleksiškumą, nes kai kurios priemonės gali būti naudojamos tik kartu. Ne, naudoti galite kaip norite, bet tobulas rezultatas gaunasi tik kartu. Štai toks MAC paradoksas. Aš labai dažnai einu prie MAC stendų klausti konsultančių patarimų, nes ir pati ne viską žinau. 
Šnekant apie MAC makiažo pagrindus, noriu pasakyti, pas mane jie keli, tačiau apie mineralinį nesu girdėjus. Mineralinis losjonas skirtas brandžiai odai (kas yra labai gerai), gali būti naudojamas kaip veido drėkiklis (tačiau nemanau, kad noriu naudoti ant veido tokios sudėties priemonę nakčiai veido drėkinimui), kaip makiažo pagrindas. Losjonas skystas, silikoninis, susigeria labai greitai. Veidas po naudojimo švelnus, lygus ir vos vos lipnokas (tik tuo atveju kreminė pudra tepasi lengviau ir laikosi geriau). Losjonas drąsiai gali kimšti poras, todėl rekomenduoju tokias priemones naudoti labai dozuotai. Aš bandžiau naudoti losjoną su įvairiais MAC makiažo pagrindais, geriausiai ant mano veido jis atrodo su Studio FIX. Turėjau daug vilties, kad pagaliau galėsiu susidraugauti su MAC mineraline kremine pudra, bet ne, kol kas vis dar. Čia iš tos serijos, kai kartais neužtenka naudoti vienos linijos produktų tobulam rezultatui, reikia bandyti, ieškoti ir mokėti rinktis.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad turėti savo kosmetinėje MAC makiažo pagrindą yra būtina, tačiau kurį pasirinkti priklauso tik nuo jūsų pačių. MAC MINERALIZE TIMECHECK LOTION  puikiai tiks brandžiai, normaliai, sausai odai, jis drėkina ir suteikia švelnumo, tačiau dėl savo sudėties gali kimšti poras.
Pabaigai, MAC priemonių naudojimo schema (mano oda miįri, norisi didesnio maskavimo efekto). MAC MINERALIZE TIMECHECK LOTION --- MAC FIX (purškiklis) --- MAC Studio FIX kreminė pudra --- MAC Pro Longwear maskuoklis --- MAC CC biri pudra paakių zonoje --- MAC Next to Nothing kompaktinė pudra ant viso veido --- MAC FIX purškiklis (priemonių nemažai, bet tiek naudoju tik proginiams ir photo makiažams).

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig