2017 m. rugpjūčio 27 d., sekmadienis

YVES SAINT LAURENT OPIUM POUR HOMME


Gero sekamdienio ryto, mano brangieji, šiandien šnekėsime apie kvepalus, o jeigu tiksliau, apie vyriškus kvepalus kurias drąsiai galima naudoti merginos. Sudominau? Žinokite, pati net nesitikėjau, kad galėsiu naudoti savo vyro kvepalus, ypač, kai kalba eina apie klasikinį Opium Aromatą iš YSL.





Rytietiškas prieskonių kvapas vyrams.
Sodrus ir ilgai išliekantis „Yves Saint Laurent Opium Pour Homme“ aromatas – elegantiškas ir vyriškas. Tai kur kas daugiau nei kvapas, tai gyvenimo būdas, kai norima pasiekti savo galimybių ribas. „Yves Saint Laurent Opium Pour Homme“ aromato stiprumą ir sodrumą lemia Rytų kerai ir slėpiniai.
Viršutinės kvapo natos: juodieji serbentai, žvaigždanyžis.
Vidurinės kvapo natos: kvapusis imbierutis, pipirai.
Pagrindinės kvapo natos: Tolu balzamas, kedras, vanilė.

Kaina: 66,95 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt







Mano nuomonė:

Kai mes dalyvavome YSL konkurse, kur reikėjo papasakoti savo meilės istoriją, laimėjome pinigų sumą, kurią galima buvo išleisti perkant YSL kosmetikos priemones. Aš užsakiau klasikinius EDP Opium kvepalus sau. Ilgai galvojau, kaip nustebinti vyrą, todėl pasirinkau ir vyrišką Opium aromatą. Negaliu pasakyti, kad vyriškas kvepalų buteliukas Opium yra labai įspūdingas, nieko panašaus, klasikinis, stiklinis, su tamsiai mėlynos spalvos dangteliu. Kvapas buvo išleistas 1995 metais, pasak gamintojo, bei buteliukas, nei kvapo piramidė nuo to laiko nepasikeitė. Iš savo pusės noriu pasakyti, kad nuo vaikystės mane labai vyliojo YSL Opium reklama, tai buvo super seksualios merginos ir bohemiško tipo vyrai su šilkiniais chalatais. "Wow", - galvojau aš, vartydama Cosmopolitan žurnalo puslapius. 
Kvapo piramidė užburia nuo pirmo prisilietimo prie buteliuko, tai saldus, viliojantis, klasikinis,  vintažinis juodųjų serbentų, pipirų ir kedrų aromatas. Tai ne šiuolaikiškas 'kompotas', tai labai rimtas kūrinys, kuris puikiai tinka tiek vyrams, tiek moterims. Kvapas išsilaiko be galo ilgai, keičiasi priklausomai nuo kūno temperatūros, žaidžia ir transformuojasi (tikrai nenustebinsiu, jeigu pasakysiu, kad ant manęs kvapas skleidžiasi visiškai kitaip, nei ant mano vyro kūno. Viskas priklauso nuo kūno temperatūros ir odos struktūros). Vienu žodžiu, tai tobuliausias ir fantastiškiausias YSL mūsų kolekcijoje. 
Kaip atrodo YSL moteris, kuriai patinka vyrams skirtas Opium? Pasitikinti savimi, dominuoja, niekada nenusileidžia, nori būti dėmesio centre, jai nebaisus jokie iššūkiai, tačiau ji moka vilioti ir trykšta seksualumu, tačiau tas seksualumas rafinuotas ir prieinamas ne kiekvienam. Tai klasikiniai balti marškiniai, gundanti braletė, vyriško kirpimo kelnės ir ryškiai raudonas lūpų dažas. Sudominau? Labai rekomenduoju išbandyti, garantuoju, patiks, tik duokite kvapui laiko išsiskleisti.

PR sample














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig