2017 m. rugsėjo 20 d., trečiadienis

Ką pirkti per išpardavimus


Visi drabužiai, apart rankines, nupirkti per išpardavimus. Šiandien noriu duoti kelis patarimus, kaip ir ką pirkti per išpardavimus, kaip derinti jau nupirktus drabužius ir kokių drabužių verta atsisakyti ir nepirkti nežiūrint į mažą kainą.

Visi mes esame žmones, nors drabužių turiu be galo ir krašto, išpardavimai veikia ir mane. Norisi bėgti, pirkti, pirkti ir dar kartą pirkti. Juk tas paltukas, kurio negalėjau įpirkti prieš pusę metų kainuoja net per pus pigiau. Kaip aš pastoviai sakau sau "Gal laikas sustoti ir paskaičiuoti iki 10'? Giliai įkvėpti ir logiškai apmąstiti savo nesutramdomą norą pirkti? Taip, išpadravimai yra gėris, tačiau per ilgus metus supratau kelis dalykus, kuriuos noriu pasakyti ir Jums.

Per išpadravimą verta pirkti tik bazinio tipo drabužius ne ryškių atspalvių. Pilnai sutinku, trendai ir super madingi drabužiai yra gerai, bet tai buvo gerai prieš pusę metų, patikėkite, dabar jais nieko nustebinti negalėsite.

Jeigu iš karto nesugalvojate kaip derinsite vieną ar kitą drabužį, jo geriau nepirkti. Išpardavimo esmė (bent jau man) papildyti spintą geros kokybės nešiojamais drabužiais, kurie tinka bet kur. Jeigu prie nupirkto drabužio reikia nuspirkit dar vieną rankinę, sijoną arba aukštakulnius tinkamo atspalvio, vargu, ar sutaupysite.

Pirkite internetiėje parduotuvėje, čia drabužiai nebuvo matuojami, jų kokybė ir išvaizda 100 geresnę, negu tų, kuriuos ištrauksite iš bendros ktūvos parduotuvėse. Netikusi ir nepatikusi daiktą visada galima gražinti ir atgauti savo pinigus.

Kaip tik dabar prasidėjo tarp sezoniniai išpardavimai, todėl mano įrašas kaip tik į temą ;-)

Grįžtant prie drabužio derinio noriu aptarti ką pirkau aš: nude spalvos striukę, odinį khaki spalvos sijoną ir nude spalvos aukštakulnius. Ar sutaupiau? Tikrai taip, vien striukė vietoje 40 EUR kainavo 12. Plius visus drabužius galėsiu derinti su savo turimais, nes spalvos bazinės ir puikiai tinkantys ateinančiam rudens sezonui.






Striukė, sijonas, avalynė - RESERVED
Rankinė - Rosegal








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig