2017 m. rugsėjo 7 d., ketvirtadienis

Kocostar princess eye patch


Gero ryto, mano brangieji, jau ketvirtadienis, o tai reiškia, kad iki savaitės pabaigos liko visai nedaug. Šiandien pašnekėsime apie tai, kaip paslėpti tamsius ratilus aplink akis ir atgaivinti paakių zoną. Aš jau pasakojau apie panašias paakių kaukes savo bloge, pagaliau šį stebuklą galima nusipirkti ir Lietuvoje, esu mačiusi jau Douglas parduotuvėje.










Mano nuomonė:

Patogiausia ir veiksmingiausia paakių kaukė EVER, patikėkite, nusipirkti tikrai verta. Jeigu reikia kažkur važiuoti, laukia renginiai, o paakių zona atrodo ne taip, kaip norėtųsi, aš naudoju tokio tipo kaukes. Kol geriu rytinę kavą, užklijuoju kaukę paakių zonoje, išlaukiu apie geras 10 minučių, įmasažuoju serumo likučius, palaukiu dar kelias akimirkas ir pradedu daryti makiažą. Po šios kaukės naudojimo, maskuoklis tepasi geriau, dingsta paakių zonos paburkimai ir juodi ratilai, vizualiai net rauklių nesimato. Aš efektas išsilaiko ilgai? Ne, tai SOS tipo kaukės, kurios neturi kaupiamojo poveikio.
Kelis žodžius noriu pasakyti apie įpakavimą, jis nuostabus, auksinis, atrodo prabangiai. Pačios kaukės irgi auksinės spalvos, blizgučių nesijaučia, kaukių tekstūra yra silikoninė, jos labai plonos. Vienintelis minusas - gana cheminis kaukių kvapas, tačiau ir jis labai greitai išgaruoja. Įpakavime 60 kaukių, kurių pilnai užteks  30 kartams. Daug?  Tikrai taip, bet esu mačiusi, kad merginos klijuoja kaukes ne tik paakių zonoje, bet ir ant viso veido, geriausiai efektas matomas klijuojant ant lūpų arba aplink lūpas. Reikės būtinai išbandyti...


PR sample









\

SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig