2018 m. sausio 10 d., trečiadienis

Mano veido odos priežiūros rutina


Kažkaip nustojau aš rašyti apie geriausias mėnesio priemones, kodėl? Nes jos paskutiniu momentu visiškai nesikeičia. Logiška, kai atrandi savo mėgstamas ir tinkamas priemones, kam jas keisti? Tam, kad testuoti kitas priemones? Patikėkite, dariau tai labai ilgą laiką, vis galvojau, na kada tas konvejeris pasibaigs, pagaliau užaugau ir supratau, veido odai reikia pastovumo. Šiandien jūsų dėmesiui mano pastoviai naudojamos veido priežiūros priemones veido odai prižiūrėti.



Tikriausiai reikia pradėti nuo mano odos tipo: mišri, žiemos sezonu vietomis sausa, linkusi spuoguoti, nors seniai spuogų išvengiu, tikimybė vistiek lieka. Man 34 metai, todėl man reikia ne tik banalaus drėkinimo, bet ir stangrinimo, plius SOS priemonių prieš renginius, kad oda atrodytų tobulai, o makiažas išsilaikytų visą dieną (jau seniai supratau, kad darant makiažą, negalima pamiršti ir apie odos priežiūrą, makiažas tai tik vizualus aspektas, kuris gražiai atrodo ant sveikos ir tinkami prižiūrėtos odos).


Pradėsime nuo veido valymo, nes tai vos ne svarbiausias žingsnis. Aš kiekvienai dienai naudoju Kiehl's veido prausiklį su medetkomis (nuotraukoje pilnas, turiu dar kelis mažus, man mažesnius naudoti patogiau) ir Pobling šepetį. Pobling kur kas geriau nuvalo visus nešvarumus, jis nėra skirtas makiažo valymui, jis labiau skirtas veido poliravimui. Aš, net turint kiek jautrią odą, galiu jį naudoti kiekvieną dieną.


Makiažo valymui aš naudoju servetėles, man toks būdas kur kas paprastesnis, nei pienelis, ypač tinka kelionėms. Aš nežinau, ar pas mus rinkoje yra Neutrogena, aš šias pirkau Lenkijoje, kaip alternatyvą galiu rekomenduoti L'oreal, man jos irgi visai patiko.


Šnekant apie veido tonizavimą, jis, mano manymu, yra būtinas. Būtent tonizuojantys losjonai paruošia veido odą tolimesnei priežiūrai. Aš naudoju Biotherm, negaliu pasakyti kažkuo ypatingo, nuoširdžiai, bet tikiu, kad jis naudingas mano veido odai.

Pereiname prie mano mėgstamiausių oranžinių įpakavimų, kurie net nuotaiką pakelia rytais savo apelsinų lengvai kvapais. Kažkur perskaičiau, kad būtina sunaudoti priemones iki galo, tada pereiti prie naujų. Aišku, būnant blogeriu tai padaryti be galo sunku, gauni testavimui tuziną skirtingų priemonių, bet aš vis laikausi, kokius jau gerus penkis mėnesius. Kaip matote iš nuotraukos, priemonės jau ant dugno, bet keliems mėnesiams dar užteks. Labai rekomenduoju Origins Ginzing veido kremus kartu su Biotherm Liquid Glow aliejukų. Aliejukas nėra riebus, tai 'sauso' aliejaus-serumo konsistencijos priemonė, greitai susigeria, atgaivina ir tonizuoja veido odą. Pati netikėjau, tačiau be sunkių priešrauklinių priemonių mano veido oda atrodo gerai, nėra nuovargio žymių, veido oda pamaitinta, o raukšlės matomos vizualiai mažiau. Bent aš taip noriu galvoti...
Paakių priežiūrai aš irgi naudoju Origins kremą, jis iš dviejų dalių: dienai ir nakčiai. Neerzina odos, nekelia alergijos, po naudojimo iš mano labai jautrių akių nebėga ašaros. Labai rekomenduoju būtent šį kremo variantą (kitus Origins esu bandžiusi, visiškai netiko) jautrioms akims, tikrai patiks ir tiks.


Štai mano SOS priemonės, kurias aš naudoju prieš renginius: GlamGlow naktinė veido kaukė daro tikrus stebuklus su mano veido oda, iš ryto ji atrodo taip, kad aš pati sau pavydžiu. Jeigu trūksta drėkinimo, į pagalbą skuba Bobbi Brown Remedies skirtas intensyviam veido odos drėkinimui, o už paakių odą atsakingos Far Stay momentinio poveikio kaukės.


Be kaukių šiais laikais niekur. kartais vietoje naktinių kaukių aš naudoju Heaven rožių aliejuką, kuris yra labai tirštas ir puikiai maitina veido odą. Vienintelis minusas, jo naudoti negalima prieš proginius makiažus, net vakare, nes iš ryto makiažas pabėga net neatsisveikinęs. 
Viena iš mano mėgstamiausių giliai valančiųjų kaukių yra iš Kiehl's, aš mažą įpakavimą radau savo Kiehl's Advento kalendoriuje, būtinai įsigysiu pilną įpakavimą, nes kaukė nuoširdžiai yra tobula.
Pabaigai dar viena mano mėgstama Origins Drink Up veido kaukė, kuri idealiai tinka naudoti rudens-žiemos sezonu, kai prasideda šildymo sezonas, kai veidui reikia papildomo maitinimo, tačiau visiškai nesinori apsunkinti veido odos. 


Štai tokias veido priežiūros priemones aš naudoju savo rutinoje jau daugiau nei penkis mėnesius, kai kurios sąrašą papildė neseniai, tačiau labai mylimos ir tobulai tinkančios mano veido odos tipui. Būtent todėl kol kas nieko nuoširdžiai nenoriu nei keisti, nei bandyti.






SHARE:

1 komentaras

  1. Kiehls prausiklis irgi mano mėgstamiausias :) Šiaip pati stengiuos daug priemonių nenaudoti, iš tiesų tik ir naudoju veido šveitiklį ir poto kremą sausai odai (va tokį https://www.gintarine.lt/kremas-dieninis-sausai-odai-idealia--50ml-vichy-m9088100/catalogstoredetail.aspx?ID=354185
    ) Šiaip nežinau, gal pasisekė, kad gerą odą turiu tai ir nereikia daugybės priemonių :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig