2018 m. rugpjūčio 20 d., pirmadienis

„10-Day Detox Kit“ iš Biovaistinės




Labas rytas, mano brangieji, pirmadienis ne tik naujos savaitės pradžia. Aš jau seniai pasakojau bloge, kad noriu išvalyti organizmą nuo toksinų ir atlikti detoksikacijos kursą. Pagaliau, pagaliau aš tai darau. Darau pasakyta garsiai, šiandien tik pirmoji diena kai aš pradėjau vartoti „10-Day Detox Kit“www.biovaistine.lt Gamintojas žada: nuotaikos pagerėjimą, energijos padidėjimą, svorio pasikeitimą, virškinimo proceso pagerėjimą, odos būklės pagerėjimą, geresnį miegą, Man viso to labai reikia, nes artėja naujas mados sezonas, labai daug renginių, o kur dar darbas ir šeima. Vienu žodžiu, jau netrukus papasakosiu bloge visas smulkmenas, o kol kas noriu pasakyti, kad organizmo valymas yra būtinas, ypač prieš pradedant sportuoti, laikytis dietos arba jeigu trūksta energijos.











Mano nuomonė:

Atsinaujinkite, maitinkitės ir valykite visą organizmą su šiuo 10 dienų „Detox Kit“ rinkiniu be badavimo. Detoksikacijos procesas leidžia jūsų organizmui atsikratyti nepageidaujamų toksinų.
Žodis 'detox' skamba tikrai užburiančiai, atrodo išgeri kelias tabletes, organizmas išsivalys, nuotaika pagerės ir nereikalingi kilogramai išeis neatsisveikinę. Ne, patikėkite, ne viskas taip paprasta, stebuklų laukti nereikia, bet detox programos būtinos ir labai veiksmingos. Kodėl? 
Dirbant mados ir grožio industrijoje aš puikia suprantu vieną dalyką, turiu atrodyti gerai, jaustis sveikai, turiu būti pilna energijos, dalinti visiems šypsenas, užkrėsti gera nuotaika ir savo darbingumu.  O ką daryti, jeigu viso to nėra? Jeigu nuotaika iš ryto bloga, jeigu miegas sutrikęs, jeigu kamuoja nemiega, stresas ir nepasitenkinimas tiek savimi, tiek savo darbu? Sakote važiuoti atostogų? Ne, naujas sezonas jau ne už kalnų, todėl reikia imti save į rankas ir pradėti šypsotis. Būtent todėl aš ir pasirinkau „10-Day Detox Kit“ iš Biovaistinės, tikiu, kad po viso kurso padaugės energijos (pasakojau, kad kiekvieną ketvirtadienį einu į sporto treniruotes po atviru dangumi prie Baltojo tilto?),  pagerės nuotaika, sumažės nereikalingų kilogramų kiekis (čia tikiuosi ir sporto pagalbos, ne tik maisto papildų efekto), susitvarkys žarnyno veikla (nors ir stengiuosi valgyti sveikai, skanios picos ir traškučiai nežinau kaip vis atsiduria ant mano stalo). 
Šiandien pirmoji diena, kai pradėjau vartoti Detox maisto papildus. Pirmas įspūdis, kai gavau savo siuntinuką iš www.biovaistine.lt buvo OMG, kaip teisingai vartoti? Kodėl tų kapsulių tiek daug? Bet išpakavus supratau, viskas paaiškinta labai smulkiai ir aiškiai. “10-Day Detox Kit” programa sudaryta iš keturių skirtingų papildų: Detox, Phytonutrients, Superantioxidants bei Riebalų Rūgščių ir vitamino B Komplekso. Gamintojas rekomenduoja tokį papildo vartojimą : ryte 30 min. prieš valgį suvartojamos 3 Detox kapsulės, kaip ir vakare, po paskutinio valgio. O su pusryčiais arba po jų suvartoju po dvi kapsules Phytonutrients, Superantioxidants bei Riebalų Rūgščių ir vitamino B Komplekso.   Aš tikrai nenagrinėsiu sudėties, man labai svarbus rezultatas ir poveikis, todėl susimatome po 10 dienų aptarti kas ir kaip.

PS. O aš jau tiksliai žinau, kad sekantis mano maisto papildas bus garsieji vitaminai plaukams, aš tikiu, kad po detox programos šių vitaminų veiksmingumas bus kur kas didesnis.

PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig