2018 m. rugpjūčio 25 d., šeštadienis

Maybelline Dream Matte BB


Labas rytas, mano brangieji, taip jau dažnai atsitinka, kad visiems pakintančios kosmetikos priemonės dažniausiai nepatinka man, na, būkime realistais, visai nepatinka. Ilgai svarsčiau ar rašyti apžvalgą, bet susigriebiau ir supratau, o kodėl gi ne? Juk mes visi skirtingi, jeigu netinka man, nereiškia, kad netinka Jums. Esu pilnai įsitikinusi, kad bendro sprendimo visiems odos tipams tiesiog nėra, todėl kam įdomu, mano Maybelline  Dream Matte BB apžvalga.




Ar žinai, tą jausmą, kai vasaros metu nesinori per daug apkrauti veido kosmetika, bet paslėpti šiokius tokius netobulumus vis tiek norisi? Tuomet būtinai išbandyk Dream Satin BB arba Dream Matte BB odos išvaizdą tobulinančius kremus iš Maybelline New York!

Dream Matte BB - odos išvaizdą tobulinantis kremas ir matinį efektą suteikianti makiažo bazė su salicilo rūgštimi, kuris suteikia skaisčios odos įvaizdį, suvienodina odos atspalvį, sumažina matomas poras bei suteikia tavo odai matinį efektą. Šis puikiai tiks riebios bei mišrios odos savininkėms.




Mano nuomonė:

Ar man patinka BB kremai? Nuoširdžiai, nelabai, bet vis ieškau savo tobulo. Būtent paieškos ir pastūmėjo mane išbandyti Maybelline naujienas. Aš testavimui gavau matinį variantą, nes mano odos tipas - mišri oda, plius dabar vasara, karščiai ir darant makiažą (nors ir lengvą, nieko ypatingo aš tikrai nesitikėjau) norisi pastovumo (ha ha ha, kaip aš sakau, kad makiažas išsilaikytų ant veido nors pusė dienos). Ar mano norai dideli? Aš taip nemanau, juolab, aš dar naudoju fiksuojančią pudrą, o jeigu reikia ir matiškumo suteikiančią. 
Maybelline  Dream Matte BB kremas turi tik du atspalvius, light- medium mano įdegusiam veidui buvo ryškiai per šviesus, light taip ir liko neatidarytas. BB kremas tepasi labai lengvai, bet jis primina kremą, o ne kreminę pudrą. Ant mano veido jis dengiasi nelygiai, nors pirmas vaizdas kurį matau veidrodyje geras. Tradiciškai bandau BB kremą užfiksuoti su pudra, vaizdas prastėja, BB kremas sueina ir atrodo jau nelygiai. Galvojau, kad pudra netinkama, kelios dienos, skirtingos pudros, rezultatas toks pat. Aš rizikuoju ir einu į miestą, reikia išbandyti Maybelline  Dream Matte BB gatvės sąlygomis. Pradedant filmuoti Instagram Stories aš supratau, kad ant veido neliko ne tik makiažo, bet ir antakių, BB kremas nuplaukė kartu su visomis priemonėmis net neatsisveikinus. Labai keistas jausmas.... Būtent todėl sakau "nepatiko ir netiko", matinis efektas neilgalaikis, pudra išsilaiko ant mano veido labai blogai, todėl nerekomenduoju.


PR sample








SHARE:

1 komentaras

  1. Aliona,pabandykit SHISEIDO Sports BB SPF 50+,perku internetinėj Douglas parduotuvėj,nes kitur nėra.Populiarus,nes buvo išpirktas ir teko laukti gerą mėnesį.Atostogavau Graikijoj,Atėnuose buvo +42,veidas įdegė šiek tiek,bet laikėsi idealiai.Baigiu jau antrą pakuotę.Man tai atradimas!

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig