2018 m. spalio 11 d., ketvirtadienis

Giorgio Armani veido kontūravimas


Sveiki, mano brangieji, šiandien mano pasakojimas apie skystą (kreminį) kontūravimą iš Giordio Armani. Kas pažįsta mane artimiau ir žino mano kosmetikos skonius, puikiai suvokia, kad Armani kosmetika man prie širdies, tačiau kreminio kontūravimo beveik niekada nenaudoju, nesuprantu nei kam, nei didelio skirtumo ant savo veido nematau. Todėl šiandien šnekėsiu tiesą, nežiūrint į garsius vardus.....











Mano nuomonė:

Mes turime išmokti taupyti pinigus, taip, taip, būtent taupyti pinigus perkant geresnius ir kokybiškesnius produktus, daiktus, kosmetikos priemones. Vertinant kainą ir kokybę, aš dažniausiai pasirinksiu kokybę ir sumokėsiu daugiau. Ar Giorgio Armani kosmetikos ženklas kelia pasitikėjimą? Tikrai taip, man taip pat. Šitoje vietoje noriu sutaupyti jūsų laiką ir pinigus, nes kreminis kontūravimas visiškas nesusipratimas. 
Tikriausiai nereikia sakyti apie tobulus įpakavimus, jie tikrai tobuli ir man net nuotaiką pagerėja, kai ieškant raktus rankinėje, aš ištraukiu Armani lūpų dažą. Labai daug tikėjausi ir iš šių priemonių, tačiau net nesupratau kodėl jos tokios nevykusios. 
Tikriausiai reikia pradėti nuo pat pradžios, kreminį kontūravimą naudoju ypatingai retai, tik darant visiškai proginius makiažus. Kokios priemonės man patinka? Pigmentuotos, šaltų atspalvių, skirtos profesionaliam naudojimui. Galimai Armani skirtas kiekvienai dienai ir naudojimui namų sąlygomis, nežinau, bet pigmentacijos čia beveik neatrasta. Matote rezultatą ant rankos, bandant sklaidyti priemonę, rezultatas tampa sunkiai matomu ir visiškai nepastebiamu ant veido. Tai kam tada tiek pastangų? Higlighteris kiek geresnis, tačiau pigmentacijos ir blizgančių dalelių čia irgi labai trūksta. Labai norisi panaudojus mažą priemonių kiekį turėti tobulą rezultatą ant veido, tačiau jo nėra. Gaila, bet nėra....
Taip, visiems pasitaiko, galimai tai tiesiog ne mano priemonės, galima kitoms merginoms patinka. Aš nuoširdžiai tik pasakau savo nuomonę. O jeigu norisi nenusivilti, rekomenduoju prie Giorgio Armani stendo daugiau laiko praleisti prie matinių lūpų dažų ir blizgių, o taip pat skirti dėmesio tobuliems blakstienų tušams.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig