2018 m. lapkričio 30 d., penktadienis

Mary Kay Gaivinamoji veido dulksna


Labas rytas, mano brangieji, šiandien bloge pasakosiu apie Mary Kay Gaivinamąją veido dulksną, kurią naudoju kaip tonizuojanti ir drėkinantį veido losjoną, rezultatas labai patinka.







Pasinaudokite gaivinančia kokosų vandens, kurio gausu dulksnoje, galia. Ji padės jums įveikti kiekvieną kasdienį iššūkį. 

INGREDIENTAI:
  • Sodinis hamamelis pasižymi priešuždegiminiu, antioksidaciniu, baktericidiniu ir antivirusiniu poveikiu. Turi sutraukiamų savybių ir sandarina kraujagysles. Hamamelis atgaivina odą.
  • Vitaminas B3 – komponentas, kurį gerai įsisavina ir toleruoja oda. Užtikrina naudingą poveikį beveik visų tipų odai. Veiksmingai gerina epidermio lipidinį barjerą. Drėkina odą, suteikia jai atsparumo kenksmingų išorinių veiksnių poveikiui. Niacinamidas daro įtaką svarbių odos komponentų, kolageno ir hialurono rūgšties gamybai, padedamas atstatyti teisingą jos struktūrą. Pasižymi priešraukšliniu poveikiu, gerina stangrumą ir įtempimą, lygina odą. Skatina odos ląstelių pažeidimų, atsiradusių dėl UV spinduliuotės poveikio, taisymą. Pasižymi antioksidaciniu, atsparumą gerinančiu poveikiu. Tai veiksminga priešuždegiminė medžiaga, kuri pagreitina odos gijimą ir atsinaujinimą. Vitaminas B3 yra veiksmingas kovojant su pigmentinėmis dėmėmis, jis apsaugo nuo jų susidarymo ir šviesina esamas. Efektyviai pašalina odos pilkumą ir suvienodina jos atspalvį.
  • Ekologinis ridikų konservantas (Leuconostoc / Radish Root Ferment Filtrate) – išskirtinis natūralaus konservanto tipas, kuris ne tik saugo nuo mikroorganizmų, bet ir puoselėja bei drėkina odą! Taip absoliučiai natūralus, augalinės kilmės produktas, kurio sudėtį sudaro antibakteriniai peptidai, gaunami ridikų fermentacijos proceso, kuriame yra naudojamos žmogui draugiškos bakterijos Leuconostoc kimchii, metu. Pasižymi ne tik konservuojančiomis, bet ir odą puoselėjančiomis savybėmis. Žymiai padidina odos drėgmės lygį. Jo antibakterinės savybės ne tik konservuoja kosmetikos priemonę, bet ir turi antiseptinį poveikį odai.
  • Kofeinas – ekstrakto sudėtyje esantis kofeinas pasižymi puikiomis drenažinėmis, mikrocirkuliaciją gerinančiomis savybėmis. Gerai veikia suglebusią odą, mažina pabrinkimus.
  • Bisabololis pasižymi priešuždegiminėmis, antiseptinėmis ir raminamosiomis savybėmis.



Mano nuomonė:

Pradžioje labai labai apsidžiaugiau, galvojau gavau testavimui dar vieną makiažo fiksatorių. Mano mėgstamiausias Urban Decay kiekvienai dienai yra labai stiprus, efektas tobulas, tačiau nemanau, kad jis labai patinka mano veido odai, kiekvienai dienai reikia ko nors drėkinančio ir mažiau žalojančio. MAC irgi fainas, tačiau eina į pabaigą, jį naudoju tik su MAC pudromis, kad sustiprinti efektą. Logiškai, ieškau naujo tobulo varianto. Ar radau? Ne, tai nėra makiažo fiksatorius, tai drėkinamasis purškiamas tonizuojantis losjonas. Aš, kaip ir visi dažniausiai, pradžioje panaudoju, toliau skaitau instrukcijas. Bandžiau fiksuoti makiažą kelis kartus, tačiau dulksna veidą atgaiviną, bet makiažo nefiksuoja. Pabandžiau naudoti prieš makiažą ir omg, stebuklas, viskas veikia. Purškiklis idealiai paruošia veido odą makiažo procedūrai, gerai drėkina, kiek sutraukia poras, bei kovoja su odos serpetojimais.
Ar rekomenduoju? Kaina nėra maža, bet poveikis man patiko.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig