2018 m. gruodžio 3 d., pirmadienis

Manuela


Nuo pat vaikystės man kaldavo į galvą mama, kad kiekvieną padori mergina ir moteris savo gyvenime privalo turėti gerus kalinius. Kaip gera, kad kailinių aš nenešioju, tiesiog nekenčiu natūralaus kailio ir labai džiaugiuosi savo pasirinkimu. Ne, nesu aš tokia labai didelė natūralistė, odinius rankinukus ir batus perku, tačiau kailinius apeinu keliais ratais, neskoningai ir negražiai atrodo ir tiek. Visai kitas reikalas spalvoti nenatūralūs kailiniai, bet tai visai kitokia istorija, šiandien apie didelę investiciją ir apie tobulą paltą Manuela iš Max Mara.


Vienam kailiniai, kitam paltas, viskas labai paprasta, tiesiog mintis tokia - gražus ir kokybiškas viršutinis drabužis būti privalo, o koks jis, kiekvienam pagal skonį. Neskysiu aš kiek kainavo mano paltas, tiesiog tai buvo labai didelis noras, keli mėnesiai taupymo (net ne keli, o daugiau nei pusė metų), suvokimas, kad paltas tarnaus ne vienerius metus ir klasikinis siluetas, kuris veda iš proto. Max mara turi labai platų paltų pasirinkimą, tačiau yra ir paltai Ikonos: garsusis Teddy Bear, Manuela ir 101801. Taip, Teddy Bear vis dar įrašytas į mano norų sąrašą, liko visai nedaug, todėl reikia dar labiau pasistengti ir jis bus mano, bet grįžtame prie Manuelos. Ar vertas paltas savo kainos? Jeigu norisi kokybės, tobulos sudėties, šilkinio pamušalo, tikrai taip. Bet reikia prisiminti, tai tiesiog paltas, Galimai galima nusipirkti kai ką kitą ir būti laimingai, bet kiekvienam iki laimės reikia vis skirtingų dalykų. Sutinkame? 
Dar kelis žodžius apie Max Mara, jeigu Valentino ir Prada rankinės vertos savo pinigų, Max Mara nelabai, po kelių renginių mano rankinės šonai apsitrynė, todėl nerekomenduoju, neverta investicija, gerai, kad savo pirkau išparduotuvėje už labai logiškus pinigus.






Paltas - Max Mara
Rankinė - Max Mara
Šalikas ir sijonas - Burberry
Avalynė - Cesare Pasciotti








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig