2019 m. vasario 4 d., pirmadienis

Mėlynės su Liuteinu NUTRILITE™


Kaip dažnai tikrinate savo regėjimą? Prisipažinsiu, aš tai ypatingai retai, kai nusprendžiu, kad reikia keisti akinius. Ne, negalvokite, mano regėjimas puikus, tik aš naudoju akinius skaitymui ir darbui prie kompiuterio, tikiu, kad savo sveikata reikia rūpintis ir mokėti saugoti. Būtent todėl nepraėjau ir pro maisto papildą iš Mėlynės su Liuteinu NUTRILITE™, kuris skirtas regėjimo saugojimui.




NUTRILITETM Mėlynės su Liuteinu, ypatinga mėlynių, liuteino ir vitamino A kombinacija padeda išsaugoti sveikas akis bet kokiame amžiuje. Mėlynės bei serentis (iš kurio išgaunamas liuteinas) auginami tvaraus ūkininkavimo NutriCertTM ūkiuose. Nutrilite prižiūri visą procesą: nuo sėklos iki papildo ir taip daro jau daugiau nei 80 metų. 

Pažiūrėkite, kaip tai veikia
  • Jūsų akys yra langas į pasaulį. Įsitikinkite, kad matote viską, kas jums svarbu!
  • Vitaminas A, vienas pagrindinių ingredientų, prisideda prie normalios regos išlaikymo.
  • NUTRILITE Mėlynės su Liuteinu sudaro tokie augaliniai ekstraktai kaip mėlynės ir iš serenčio išgaunamas liuteinas. Augalai auginami tvaraus ūkininkavimo NutriCertTM ūkiuose. Tvarus ūkininkavimas padeda užauginti tvirtesnius, energijos gausesnius augalus, kurie turi aukštesnę maistinę vertę.
  • Nutrilite prižiūri visą procesą: nuo sėklos iki papildo ir taip užtikrina, kad tik aukščiausios kokybės ingredientai patenka į NUTRILITE produkciją.
  • Kaip ir visa NUTRILITE produkcija, į Mėlynės su Liuteinu neįeina jokie dirbtiniai saldikliai, dažikliai, kvapiosios medžiagos ar konservantai.
  • Lengva ir patogu vartoti, tik dvi tabletės per dieną.

Tai Jums patiks
Siūlo jums paprastą, tačiau veiksmingą pagalbą ir užpildo jūsų mityboje esančius trūkumus. NUTRILITE Mėlynės su Liuteinu gausu augalinių ekstraktų: mėlynių bei iš serenčio išgaunamo liuteino. Augalai auginami pasitelkiant tvaraus ūkininkavimo būdus. Tvarus ūkininkavimas padeda užauginti tvirtesnius, energijos gausesnius augalus, kurie turi aukštesnę maistinę vertę. Be to, tabletės yra patogios ovalios formos, tad jas lengviau nuryti, o naujos formulės dėka galite matyti pagrindinius, į sudėti įeinančius, augalus:
  • Oranžiniai pabarstukai – iš serenčio išgaunamas liuteinas.
  • Tamsesnis tabletės atspalvis – mėlynių ekstraktas.
Aiškus pasirinkimas geram regėjimui!





Mano nuomonė:

  • Pernelyg dažnas skaitmeninių įrenginių (išmaniųjų telefonų, kompiuterių, TV ir t.t.) naudojimas gali sukelti stresą jūsų akims.
  •  Įvairi ir subalansuota mityba yra svarbi norint palaikyti normalią regą.
  • Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) rekomenduoja suvalgyti 5 porcijas vaisių bei daržovių per dieną. 75% pasaulio žmonų nesilaiko šio reikalavimo.

    O dabar arčiau reikalo, telefoną nepaleidžiu iš rankų, prie kompiuterio sėdžiu visą dieną, o likusį vakarą leidžiu žiūrėdama žinias, filmus ir serialus. Jau įsivaizduojate koks tai stresas akims? Taip, nešioju akinius, tačiau nemanau, kad tai gali padėti ir apsaugoti nuo regėjimo pablogėjimo.
    Ar mano mityba yra subalansuota? Man atrodo kad taip, tačiau tai nėra faktas. Vistiek, kaip bebūtų, kiniškas ir greitas maistas atsiranda mano racione. Ne, turiu laiko ir gaminti, moku ir žinau kaip tai daryti, tačiau kartais taip norisi 'blogiukų'. 
    Ar valgu daug daržovių ir vaisių? Stengiuosi, bet taip kaip norisi neišeina, plius keptos ir gerai išvirtos daržovės nesiskaito, visokios sriubos ir troškiniai irgi nesiskaičiuoja. 
    Vienu žodžiu, maisto papildai būtinas dalykas norint apsaugoti savo organizmą, aš vartoju papildus labai dažnai, tai plaukams, tai kaulams, tai veido odai, tai žuvų taukus, tai regėjimui. Mėlynės su Liuteinu NUTRILITE™ papildo sudėtyje vitaminas A, liuteinas ir mėlynių ekstraktas. Sudėtyje nėra dažikių, saldiklių ir konservantų, todėl aš rekomenduoju rinktis būtent šį gamintoją, Jie užtikrina labai aukštą kokybę, o tai dar vienas svarbus pliusas norint rūpintis savo sveikata ir vidiniu grožiu.
    Efektas. Aš negaliu pasakyti, kad maisto papildas veikia akimirksniu, tai nėra. Nereikia galvoti, kad jeigu jūsų regėjimas buvo -5, po vieno kurso viskas susitvarkys. Galiu pasakyti tik tiek, kad mano akys mažiau jaučia nuovargį, jos neašaroja ir neraudonuoja, nors aš ir nešioju spalvotas lęšius. O mano regėjimas kaip buvo puikus, taip ir liko, nežiūrint į darbą ir stresą, todėl aš tikiu, kad tai maisto papildų dėka.

    PR sample








SHARE:

1 komentaras

  1. Kiek bandžiau Nutrilite vitaminų, tai nulis naudos :D Pažįstamas gydytojas net sudėtį pertikrino - vitaminų tuose papilduose gerokai mažiau nei pigesniuose vaistinių analoguose... Taigi, jiem pinigų nebemėtau :D

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig