2019 m. spalio 25 d., penktadienis

Beesline bitutės


Man labai labai patinka kai gamintojai su savo naujais produktais ir kosmetikos kolekcijomis būna laiku ir vietoje. Beesline natūrali kosmetika sausai ir jautriai odai, skirta drėkinimui ir odos maitinimui, atsidūrė mano kosmetinėje neprasidėjus šalčiams, aš spėjau įvertinti visus privalumus ir pliusus, todėl skubu pasidalinti savo nuomone su Jumis.











Mano nuomonė:

Pradėsiu nuo to, kad kosmetikos sudėtis gera, natūrali ir pačios priemonės atrodo labai stilingai ir 'skaniai'. Linijoje priemonių nelabai daug, tačiau beveik visos labai universalios, gali būti naudojamos tiek veido, tik kūno priežiūrai, tiek tikslinių vietų maitinimui ir drėkinimui, tiek kaip SOS priemones.
Tikriausiai reikia pradėti nuo to, kas patiko labiausiai, o mano favoritu tapo lūpų balzamas. Patikėkite, esu išbandžiusi be galo ir krašto įvairių balzamų, nes mano lūpos labai sausos, skilinėja ir kenčia nuo matinių lūpų dažų iš MAC. Beesline balzamas guli mano kosmetinėje, namuose ir dar vienoje rankinėje (taip, aš pati nusipirkau dar du įpakavimus, nes priemonė tikrai veikia ir labai gerai maitina lūpas), naudoju pastoviai. Priemonė veikia akimirksniu, po savaitės naudojimo lūpų oda atsigavo, tapo ne tokia sausa ir galima toliau grįžti prie mėgstamų lūpų dažų.
Dar vienas favoritas Skin Balm, tai savotiškas balzamas, kuris tobulai maitina odą. Jį galima naudoti tiek kūno priežiūrai, tiek veido priežiūrai, tiek kaip SOS priemonę (po slogos mano nosies kampučiai buvo raudoni, jautrus ir šerpėtojo, panaudojus balzamą kelis kartus, aš užmiršau apie problemą akimirksniu).
Negaliu nepaminėti Beesline Cold kremo, kurio sudėtyje damaskinių rožių ekstraktas. Mano veido oda mišri, todėl kiekvieną dieną kremo naudoti negaliu, tačiau vieną kartą per savaitę kaip maitinamąją kaukę vakare užtepu storu sluoksniu ir džiaugiuosi šilkine oda visą savaitę.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad pirmoji pažintis su Beesline kosmetika buvo labai sėkminga, lūpų balzamas tapo mano favoritu, todėl rekomenduoju pradėti testavimą nuo geriausių priemonių, tikrai nenusivilsite.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig