2019 m. spalio 5 d., šeštadienis

L'oreal Hyaluron Specialist


Peržiūrėjau blogą ir supratau, OMG, kiek daug mados (logiška, mados savaitės artėja) ir kiek mažai apžvalgų apie išbandytas kosmetikos priemones. Reikia skubiai taisyti situaciją, todėl šiandien jūsų dėmesiui nauja L'oreal Hyaluron Specialist veido priežiūros linija.






Tavo oda patiria didelį stresą dėl įtempto gyvenimo būdo? Anksti keliesi, sunkiai dirbi ir sieki karjeros aukštumų, tačiau vakare mieliau renkiesi vakarėlį su draugų kompanija arba serialų maratoną negu kokybišką miegą?

L'Oréal Paris teigia, kad niekada ne per anksti pradėti rūpintis savo odos jaunyste ir pristato Hyaluron Specialist – drėkinančią odos putlumą atkuriančią odos priežiūros liniją su 2 tipų hialurono rūgšties koncentracija:

• Stambios molekulinės masės hialuronas - intensyviai drėkina;

• Mažos molekulinės masės hialuronas skverbiasi į gilesnį epidermio sluoksnį ir atkuria odos putlumą ją drėkindamas.

Hyaluron Specialist liniją sudaro dieninis, naktinis veido bei paakių kremai, kurie visi kartu trise sudaro pilną veido odos priežiūros rutiną tiek dienai, tiek nakčiai. Dėka drėkinamojo poveikio, atkuriamas odos putlumas bei išlyginamos smulkios raukšlelės. Oda atgaivinama ir vėl ima natūraliai švytėti. Patikrinta dermatologų atliktais tyrimais. Tinka visų tipų odai, net jautriai.









Mano nuomonė:

Dažniausiai užduodamas klausimas man: "Nuo kada galima pradėti naudoti priemones nuo raukšlių, kiek stipresnius ir labiau koncentruotus veido kremus ir serumus"? Mano atsakymas labai paprastas, kaip prevencines priemones - nuo 25 metų ar net anksčiau. Veido oda privaloma rūpintis pastoviai, tinkamai parinktos priemones leidžia ilgam užmiršti apie raukšles, pigmentines dėmes ir injekcijas. 
Priemones su hialuronu vienos iš populiariausių rinkoje, hialuronas ne tik gerai atstato veido odą, bet ir puikiai drėkina, bei putlina ir atgaivina.
Mano rankose visa L'oreal Hyaluron Specialist priemonių linija: dieninis kremas su SPF filtru, naktinis kremas -kaukė ir paakių kremas. Koks kremas man patiko labiausiai? Naktinė kaukė, jos tekstūra labai švelni, aromatas malonus, susigeria kiek ilgiau, nei aš tikėjausi, tačiau iš ryto rezultatas tobulas. Paakių kremą įvertino mano mama, jis puikiai drėkina ir vizualiai išlygina paakių zoną, nedirgina akių ir gali būti naudojamas kaip pagrindas prieš tepant maskuojamą priemonę. 
Dieninį kremą bandžiau ne tik aš, bet ir mano mama, mūsų amžius ir odos tipas labai skirtingi, todėl ekperimentas buvo įdomus. Man kremas patiko vidutiniškai - jis gerai susigeria, konsistencija švelni, gali būti naudojamas kaip makiažo pagrindas, gerai drėkina, bei puoselėja odą. Kuo trūksta? Poveikio ir akivaizdaus rezultato, galimai aš jau pripratau prie kiek stipresnio rūgščių ir vitamino C efekto? Nežinau, todėl man rezultatą teko sustiprinti su L'oreal ampulėmis. 
Mamai kremas labai patiko, jos veido oda labai jautri, todėl rūgštiniųpriemonių ji nenaudoja, o vat hialuronui jaučia silpnybę ir begalybę meilę. Pasak jos, kremas vizualiai išlipina raukšles ir puikiai drėkina.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad L'oreal Hyaluron Specialist mums labai patiko,  aš, ir mano mama atradome savo priemones kurias naudojame kiekvieną dieną.


PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig