2020 m. balandžio 8 d., trečiadienis

ARTISTRY STUDIO™ Tokyo Edition (2 dublis)


Gero vakaro, mano brangieji, ką aš veikiu namuose visą dieną, nežinau, tačiau jaučiasi toks aptingėjimas, kad man kartais ir pačiai baisu. Pirma karantino savaitė buvo labai daug entuziazmo ir noro kažką veikti, dabar jaučiuosi kaip mokyklos laikais. Prisiminate, kai buvo geras oras lauke, o tau gerklė skauda ir mama niekur neišleidžia, tu žiūri pro langą ir svajoji apie parką, ežerą ir ledus. Tai dabar taip pat, tik gatvėse tuščia. Per kelias savaites peržiūrėjau visus įmanomus serialus, perskaičiau dvi knygas, sportuoju namuose, nevalgu po 16 valandos, testuoju naujienas ir ką? Nieko, prie blogo prisėdau šiandien tik vakare. Geriau vėliau, negu niekada, o pasakosiu apie Artistry Tokyo kolekcijos antrąjį užsakymą.























Mano nuomonė:

Kaip aš Jums jau sakiau, Artistry Tokyo kolekcija man labai patiko, pirmas užsakymas buvo tikrai vykęs, tačiau kataloge liko dar daug įdomių ir neišbadytų priemonių. Kodėl gi ne? Pagalvojau aš ir pakartojau užsakymą. Tradiciškai labai trumpai apie patikusias priemones.
Labiausiai patiko akių ir lūpų priemonių paletė, pagaliau mano rankose 'mano' spalvos. Dievinu blizgius rožinius, rausvus ir šampano atspalvius, pridėkite tobulą veidrodį ir pudrinius lūpų dažus, gausite tobulą greito makiažo paletę. Du paskutinius pudrinius lūpoms skirtus atspalvius drąsiai galima naudoti ir kaip skaistalus, todėl sukurti makiažą galima per kelias minutes. Šešėliai pigmentuoti, gražūs, o atspalviai idealiai tinka švelniam pavasario variantui.
Aš manau, kad antakių pieštukas dalina su šešėliais pirmąją vietą. Seniai norėjau būtent tokio formato antakių pieštuko, kuris būtų pigmentuotas, natūraliai atrodytų ir brėžtų tobulus plaukelius ten, kur jų trūksta. Mano atspalvis rudas, jeigu jūsų antakiai šalto atspalvio, rezultatas jums nelabai patiks, nes pigmetas šilto spalvos pagrindo.
Trečioje vietoje Artistry Saldžios sakuros aromato dulksna, kurią aš su malonumu naudoju po vonios procedūrų. Aromatas labai švelnus, gaivesnis, nei aš tikėjausi, tačiau neįkyrus ir malonus mano nosiai.
Paskutinę vietą užima koreguojantį ir veido atspalvį Artistry tobulinanti pudra. Negaliu pasakyti, kad pudra man nepatiko, patiko, tik atspalvis mano odai kiek per šviesus. Pasakoju apie visus pliusus ir minusus. Didelis pliusas - patogus ir velniškai gražus įpakavimas, kokybiškas sponžas ir geras veidrodis. Dar viena spliusas - koreguojančių pudrų atspalviai - violetinis ir žalias. Mano žandai linkę raudonuoti, todėl žalias kreminis korektorius atliekant proginius makiažus mano 'must have'. Pasak gamintojo, violetinis tinka įšviesinti norimas vietas, plius naikinti geltoną veido odos atspalvį. Priemonės pigmentuotos pakankamai, turi kreminę tekstūrą ir koreguoja idealiai. Noriu pasakyti, kad korektoriai nėra super pigmentuoti, su jais dirbti labai lengva, sklaidosi gerai, vizualiai pagerina veido atspalvį, tačiau atrodo natūraliai. Makiažo pagrindas minkštos ir labai neįprastos konsistencijos, tepasi maloniai, tačiau atspalvis visiškai ne mano. Aš manau, jis labai tikrtų normaliai - sausai odai, riebiai jis būtų per sodrus.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad jau atradau šios kolekcijos favoritus, kuriuos naudoju (naudosiu po karantino) makiažams. Labai rekomenduoju susipažinti su limituoto leidimo Tokyo kolekciją, o pradėti reikėtų nuo šešėlių ir lūpų priemonių paletės.


PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig