2020 m. balandžio 1 d., trečiadienis

Imuniteto stiprinimui



Aš galiu šitoje vietoje pasakoti tik savo nuomonę, priminsiu, aš nesu nei medikas, nei medicinos žinovas, nei kažkoks super -duper specialistas, aš tiesiog žmogus, kuris bando, ieško, vertina ir dalinasi savo patirtimi. Kai tik Korona virusas atėjo į Lietuvą, aš nemanau, kad kažkas tikėjo, kad tai labai rimta situacija. "Jis kažkur kitur, Kinijoje, Italijoje, Ispanijoje, tikrai ne pas mus", - taip galvojau aš pačioje pradžioje. Grįžus į Lietuvą po kelionės aš supratau, kad tai tikrai rimta, nes atėjo suvokimas ir atsakomybė, sėdėjau namuose kaip ir priklauso, dvi savaites. Neslėpsiu, drebėjau ir galvojau, kad tik nesusirgti. Turėjau labai daug laiko, mano rytas prasidėdavo nuo žinių portalų ir žinučių apie viruso plėtimą skaitymą. Supratau tik vieną, reikia stiprinti imunitetą, tam aš pradėjau vartoti vitamin C Plus ir Nutrilite Double X iš Nutrilite.














Mano nuomonė:

Stiprinti imunitetą galima įvairiais būdais, vieni valgo česnakus, kiti citrinas, dar kiti geria arbatą su imbieru. Kur tiesa? Aš manau bendra savijauta ir norėjimas kažkuo tikėti daug ką reiškia, tačiau vaistinėse labai padidėjo vitaminų paklausa, ypač tų, kurie stiprina imunitetą, jie visi buvo išparduoti per kelias dienas. Aš savo spintoje turi slaptą atsarginį papildų asortimentą iš Amway, aš juos vartoju pastoviai. Apžiūrėjus turimas atsargas, aš ištraukiau savo favoritus - vitamin C Plus ir Nutrilite Double X.
Aš manau, kad apie vitamino C naudą mūsų organizmui sakyti nereikia, jis prisideda prie nomalaus kolageno formavimosi, kuris dalyvauja normalioje odos ir imuninės sistemos funkcijose. Jis taip pat prisideda prie ląstelių apsaugos nuo oksidacinio streso. Kiekvienoje tabletėje yra 240 mg vitamino C, sumaišyto su skaiduline sudedamąja dalimi, kurios dėka vitaminas C lėtai ištirpsta organizme per daugiau negu aštuonias valandas. 1 tabletė aprūpina didesniu bendrai panaudojamo vitamino C kiekiu per visa dieną, negu 600 mg vitamino C turinti greito atpalaidavimo tabletė, o taip pat yra švelnesnis skrandžiui. Kokie mano santykiai su vitamino C maisto papildais? `blogi nes man padidėja aetitas, aš negaliu ramiai sėdėti vietoje, aš noriu valgyti ir viskas, tačiau šitoje situacijoje aš labai kontroliuoju savo mitybą, todėl laikytis dar pavyksta.
Nutrilite Double X užsakynėju jau 3 kartą, nes tai 12 svarbiausių vitaminų ir 10 svarbiausių mineralų kompleksas. Man labai patinka įpakavimas, vartoti maisto papildus labai lengva, tabletės nėra didelės, todėl praryti problemų nesukelia. Nutrilite Double X vertas dėmesio nes skirtas smegenų funkcijai stiprinti (jodas palaiko normalią kognityvinę funkciją. vitaminas B12 padeda psichikai normaliai funkcionuoti),  nervų sistemai (varis palaiko normalią nervų sistemos funkciją), imuninės sistemos stiprinimui (vitaminas C prisideda prie normalios imuninės sistemos veikimo), Energijos teikiančiai medžiagų apykaitai (niacinas palaiko normalią energijos teikiančią medžiagų apykaitą),
uždegiminių reakcijų kontrolei (kurkuminas padeda organizmui kontroliuoti uždegimines reakcijas),
virškinimo sistemai ir kepenų funkcijai (kalcis palaiko tinkamą virškinimo fermentų funkciją. rozmarinas ir kurkuminas padeda palaikyti normalią kepenų funkciją), širdies funkcijai (vitaminas B6 palaiko normalią homocisteino apykaitą, o tiaminas padeda normaliai širdies funkcijai),
kaulų funkcijai (vitaminas D reikalingas normaliai kaulų funkcijai užtikrinti), Raumenų funkcijai ( magnis padeda raumenims tinkamai funkcionuoti), akių funkcijai / regėjimui (vitaminas A reikalingas normaliam regėjimui užtikrinti), odai, plaukams ir nagams ( biotinas padeda išsaugoti gražią odą ir plaukus. Vitaminas C skatina normalų kolageno, padedančio odai normaliai funkcionuoti, susidarymą. Selenas ir cinkas padeda išsaugoti stiprius nagus), hormonų pusiausvyrai (vitaminas B6 padeda kontroliuoti hormonų veiklą, o pantoteno rūgštis skatina normalią steroidinių hormonų, vitamino D ir kai kurių neurotransmiterių sintezę bei medžiagų apykaitą).

Kaip aš jau ir sakiau, mano pagrindinė mintis ir tikslas - stiprinti imunitetą, vertinant stresą, spaudumą, baimę ir visus kitus dalykus, maisto papildai racione būti privalo. Mano pasirinkimas Nutrilite, aš juos vartoju labai seniai ir savo pasirinkimu esu labai patenkinta, nes ir nuotaika ir savijauta  geresnė, plius jaučiuosi labiau užtikrinta ir miegu gerai, o tai labai svarbu. Manau reikėtų užsakyti dar Vitaminą D, nes sėdint namuose saulės negausi niekaip, o tai veda prie bendro nepasitenkinimo ir depresijos, o mums reikia geros nuotaikos ir didelio atsparumo virusui.


PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig