2020 m. lapkričio 25 d., trečiadienis

Essence šešėlių paletė (Turtle, You are in my circle)

 


Labas rytas, mano brangieji, aš jau skubu į darbą, o Jus palieku geroje kompanijoje su Essence nauja šešėlių palete. Aš atradau šią nuostabią kolekciją visiškai atsitiktinai Eurokos parduotuvėje. Nepatikėsite, tačiau kokybė tobula, spalvos nuostabios, o šiuo metu paletėms taikoma nuolaida, todėl skubėkite, kol jos dar liko, nes kaina vos 5 eurai.









Mano nuomonė:

Jeigu aš anksčiau apžiūrėdavau visas Catrice ir Essence naujienas, laukiau spaudos pranešimų su naujos kolekcijos nuotraukomis, tai dabar į Cartice ir Essence stendus aš užmetu akis kartais nuo karto. Šį kartą atėjau į Eurokos parduotuvę savo mėgstamo kremo nuo celiulito ir pamačiau tai...  Turtle, You are in my circle atrodo tikrai įspūdingai, kolekcijoje dvi šešėlių paletės, bronzinė pudra, higlighteris ir šepetėlis. Pasakysiu nuoširdžiai, higlighteris man labai patiko, tačiau namo aš ėjau su palete. Ilgai negalvojus aš išsirinkau nude ir bordo atspalvius, nes mėlyni ir oranžiniai atrodo efektingai, tačiau ar aš juos tikrai naudosiu? Manau ne, todėl praktiškumas nugalėjo.
Pradėsiu nuo įpakavimo, kartotinis, tvirtas (ne toks tvirtas, kaip tarkim The Balm, tačiau gana kokybiškas), didelis ir patogus veidrodis. Paletė užsidaro pilnai, todėl ji tinka kelionėms. Didelis pliusas - šešėliai turi savo pavadinimus. Mano paletėje tiek matiniai, tiek blizgūs atspalviai, tiek pigmentai su blizgučiais. Didelis nusivylimas atspalvis Gold, jis nėra toks ryškus ir pigmentuotas kaip norėtųsi. Pliusas - matiniai atspalviai nuostabūs ir atrodo ant akių pasakiškai. Jie idealiai perduoda spalvą, sklaidosi ir tušuojasi. Labai geros kokybės ir rudi blizgūs atspalviai, aš juos aplikuoju pirštais, jie byra minimaliai.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad ši paletė tiesiog tobula, ypač vertinant kainą.



















SHARE:

1 komentaras

  1. Šešėlių įvairovė nenusakoma, o štai kaip jais tinkamai pasidažyti, man vis dar mįslė. Galvoju pasidovanoti sau makiažo kursus https://sgakademija.lt/makiazo-kursai/ ne dėl profesionalumo, o tiesiog bendram išprusimui ir savęs priežiūrai

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig