2020 m. lapkričio 15 d., sekmadienis

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Bare With Me

 

Labas rytas, mano brangieji, savo Instagram profilyje aš jau ne kartą rodžiau savo mėgstamas ir naudojamas priemones, atėjo eilė pasidalinti rekomendacijomis ir bloge, šiandien jūsų dėmesiui NYX PROFESSIONAL MAKEUP Bare With Me linija, kurią sudaro makiažo bazė su SPF filtru, švytėjimo suteikiantis makiažo pagrindas, antakių fiksavimo priemonė ir lūpų balzamas.








Mano nuomonė:

Aš tradiciškai pradėsiu nuo priemonės, kuri man patiko labiausiai, tai Bare With Me Daily Moisturizing Primer SPF30, kuris puikiai drėkina veido odą, turi didelį SPF filtrą, o priemonės sudėtyje - kanapių sėklos. Aš jau seniai ieškau priemonės su SPF filtru, kuri idealiai tiktų mano veido odai. Ne paslaptis, kad aš naudoju veido priežiūros priemones su retinoliu, todėl be filtrų nuo saulės spindulių į gatvę neišeinu nei žiemą, nei rudenį, nei vasarą. Man aktualus lengvas drėkinimas ir odos raminimas, būtent tai ir suteikia man NYX PROFESSIONAL MAKEUP Bare With Me makiažo pagrindas. Jis lyg pagražina mano veido odą, paslepia poras ir vizualiai išlygina veido odos atspalvį. Minusas - priemonė nedraugauja su visomis kreminėmis pudromis, kai kurios pudros ant veido subėga į gumuliukus. Po kelių savaičių eksperimentų aš supratau, idealiai tinka NYX PROFESSIONAL MAKEUP ir L'oreal makiažo pagrindai, man to pilnai užtenka, todėl drąsiai rekomenduoju būtent šitą priemonę visiems, kas nori rūpintis ir drėkinti savo veido odą.
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Bare With Me makiažo pagrindas suteikiantis švytėjimo visiškai nekaprizingas, puikiai draugauja su visomis kreminėmis pudromis be išimties, turi lengvą švytėjimo efektą ir atrodo ant veido nuostabiai. Jį galima naudoti keliais būdais, sumaišyti su kremine pudra, arba kaip makiažo pagrindą solo, arba kaip kreminį higlighterį. Aš labai džiaugiuosi savo turima švelniai rožine spalva, nes tokios spalvos tikrai mano favorites.
Apie NYX PROFESSIONAL MAKEUP antakių priemones aš pasakosiu kiek vėliau, nes turiu visą maišą pieštukų, gelių, vaškų, o šiandien labai trumpai apie bespalvį fiksuojantį gelį. Labai patinka, ypač jeigu padarytas antakių laminavimas. Antakiai jau turi formą, jeigu reikia įpiešti kelis plaukelius, tą galima padaryti su pieštuku, o gelis puikiai užfiksuoja norimą formą ir išlaiko ją visą dieną. Jeigu lyginti mano turimas Maybelline, L'oreal ir NYX PROFESSIONAL MAKEUP priemones, šitas gelis užfiksuoja antakius stipriau.
Pabaigai kelis gerus žodžius noriu pasakyti apie lūpų balzamą, kuris tobulas, kaip ir visi NYX PROFESSIONAL MAKEUP lūpų balzamai ir aliejai.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad NYX PROFESSIONAL MAKEUP Bare With Me viena iš mano mėgstamiausių veido priežiūros linijų, kur visi gauti testavimui produktai prie širdies ir minusų neatrasta.

PR sample

















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig