2020 m. gruodžio 9 d., trečiadienis

Sante Family drėkinamoji kaukė plaukams „3 minutės“ ir Kietasis šampūnas su ekologiškais mangais ir alaviju

 


Gero vakaro, mano brangieji, šiandien po visų atliktų darbų sėdėjau ir ilgai mąsčiau, kokią tema pasirinkti blogo rašymui, kad pradžiuginti ne tik Jus, bet ir save. Prisiminiau, kad žadėjau papasakoti apie jau išbandytas Sante priemones iš parduotuvės www.bioteka.lt, o labiausiai patiko man - kietasis Sante šampūnas su mangais ir alaviju.




Intensyviai drėgmei – kietasis šampūnas su ekologiškais mangais ir alavju. Šampūnas plauna plaukus gausia ir minkšta puta. Švelnaus tropinio aromato ir 100% natūralios sudėties! Priemonė nesausina plaukų – jis toks pats maitinantis kaip ir skysti šampūnai! Sudėtyje nėra silikonų. Patikrintas dermatologų. Tinka veganams.

Intensyvaus poveikio, natūraliai efektyvi ir itin greitai veikianti Sante plaukų kaukė su mangais ir alavijais. Kaukę ant plaukų laikykite tik 3 minutes, ir viskas! Baigta! Intensyviai plaukus drėkinanti kaukė neapsunkina plaukų, juos lengviau iššukuoti. Malonaus tropinio kvapo. Tinka veganams.








Mano nuomonė:

Apie problemas su plaukais ir blogu vandeniu Jūs jau girdėjote, nesikartosiu, pasakysiu, kad jeigu tik yra galimybė bandyti kažką plaukams, aš jos tikrai nepraleidžiu. Labai apsidžiaugiau gavus Sante plaukų priežiūros naujienas testavimui, nes esu bandžiusi daug iš Sante, ir man patinka. Patinka nuoširdžiai tiek kokybė, tiek sudėtis, tiek rezultatas, tiek kaina, tiek prieinamumas. Aš jau spėjau užkrėsti ir Marių meile natūraliai kosmetikai. Iš kitos pusės natūrali kosmetika plaukams tema labai sunku, manau niekam ne paslaptis, kad yra priemonių kurie man netinka ir nepatinka (o kitaip ir būti negali). Jeigu Dr. Hauschka tonizuojantis losjonas ir aliejus plaukams absoliutus gėris, tai šampūnas ir balzamas... nu nežinau, net rankos nerašo atsiliepimo, nes gamintojas geras, o rezultatas ant plaukų nelabai, metų nusivylimas ne kitaip.
Kietasis Sante šampūnas su ekologiškais mangais ir alaviju tapo mano favoritu po pirmo naudojimo. Didelis pliusas - šampūnas labai švelniai plauna, tačiau turi šveičiamųjų dalelių, kurie ypatingai gerai nuvalo visus nešvarumus. Dar vienas svarus pliusas - šampūnas gerai pūtuoja, todėl brūžinti per plaukus ilga nereikia. Aš tradiciškai plaunu du kartus, pirmas kartas nuvalo visus nešvarumus, antras - suteikia plaukams minkštumo ir aprūpina veikliosiomis medžiagomis (bent jau taip sako specialistai). Šampūnas 100% natūralios sudėties, tinka veganams. Minusas - dėžutė netinka šampūno laikymui, šampūną reikia išdžiovinti tinkamai tam, kad jis neištižtų. Aš esu naudojusi nemažai kietųjų šampūnų, tačiau Sante buvo geriausias- jis tikrai nesausina plaukų. Sakau nuoširdžiai, pirksiu ne vieną kartą, nes tokio efekto, tokių gražių, šilkinių ir purių plaukų seniai neturėjau.
Sante drėkinamoji kaukė patiko mažiau, jos tekstūra nėra ypatingai tiršta, sudėtyje nėra silikonų, todėl man reikia tepti ant plaukų net kelis kaukės paspaudimus tam, kad jaustųsi efektas. Plaukai atrodo ir įgauna drėgmės, tačiau rezultatas ne toks, kokio norėtųsi. Man trūksta drėkinimo, matomai mano plaukai per daug balinti ir pažeisti, todėl jų priežiūrai reikia sunkios artilerijos ir sunkesnių plaukų kaukių.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad kietą Sante šampūną labai rekomenduoju visiems, nes tokios tobulos priemonės seniai nesu bandžiusi.

PR sample













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig