2021 m. sausio 8 d., penktadienis

Su meile, nuo Baltijos jūros. Tavo Margarita



Sveiki, mano brangieji, žinote, kodėl iškrito tiek sniego? Aš nusprendžiau (o jeigu tiksliau, pagaliau atradau laiko) grįžti prie blogo rašymo. Karantinas duoda savo, jau visi namų darbai padaryti, todėl lieka vis daugiau laiko laiko, kurį aš galiu ir noriu tinkamai išnaudoti. Šiandien jūsų dėmesiui keli įrašai, pradėsime nuo Margarita kūno priežiūros priemonių, kurias gavo dovanų visi mano užsienio draugai, nes man garbė pristatyti ne tik Lietuviška prekės ženklą, bet ir Lietuviškus aromatus.








Mano nuomonė:

Sutikite, labai sunku atrasti išskirtinumą jeigu reikia šnekėti apie rankų kremą, muilą arba dušo želę. Margarita visai kitoks reikalas, atrodo produktai kainuoja labai prieinamai, idėjos topinės, sudėtis gera, o kvapai tiesiog nuostabūs. Labai seniai gavau testavimui visą "Su meile, nuo Baltijos jūros" liniją. Aš jau net spėjau nusipirkti jūros kvapus dar kelis kartus. 
Kodėl gi man taip patiko? Man patiko idėja ir aromatas, tai priemonės kurias labai malonu imti į rankas. Gamintojas siūlo kelis Lietuviškus aromatus: gubojų, pušų ir jūros. Kiekvienas aromatas išskirtinis, kiekvienas vertas dėmesio, kiekvienas tinka naudojimui tiek namuose, tie dovanai brangiam žmogui. Mano visi draugai užsieniečiai jau gavo tokias dovanas ir liko labai patenkinti pasirinkimu. Priemonės gerai plauna, nesukelia alergijos ir maloniai kvepia. Ar rekomenduoju išbandyti? O taip, fantastiškos labai aukštos kokybės kūno priežiūros priemonės.


PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig